0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

RADONJIĆ: Vreme će pokazati koliki su dometi ovog tima

Objavljeno: 03.10.15 u 19:11

Nakon ubedljive pobede protiv Budućnosti u meču 2. kola ABA lige trener Crvene zvezde Dejan Radonjić nije krio zadovoljstvo odnosno bilo je primetno da je daleko zadovoljniji igrom svog tima u odnosu na duel sa Mega Leksom.

– Imali smo težak meč protiv Mege pre dva dana i znali smo da nam dolazi tim koji ima velike ambicije ove sezoneU u prvom poluvremenu su se osetili tragovi tog duela protiv Mege. Znali smo da moramo da budemo mnogo čvršći i bili smo takvi u drugom poluvremenu. Pobeda sa određenim parametrima koji su za zadovoljstvo, imali smo 23 asistencije, procenat šuta za tri poena nam je bio 59%. Na kraju smo uspeli da napravimo prednost koja nam daje mogućnost da razmišljamo o tome da ukoliko se bude pravio neki krug na kraju imamo dobru zalihu. Nema mnogo vremena za priču, mora mnogo da se radi. Želim Budućnosti mnogo uspeha, da bude dobra do kraja sezone i da ostvare sve što žele u ovoj sezoni, da ispune ambicije ukoliko im se za to ukaže šansa, rekao je Radonjić na početku.

Zatim je još jednom uporeio večerašnji sa duelom od pre dva dana.

– Mislim da smo uspeli da odigramo određene stvari potrebne da bi izgledali bolje. Stiče se utisak da izgledamo bolje nego što se pričalo. O nekim ličnim iznenađenjima možda nekom drugom prilikom. Utakmica je tako tekla, u drugom poluvremenu samo radili potrebne stvari da damo neke lake poene što je igračima dalo mnogo samopouzdanja, a takođe nam je dalo mogućnost da igramo lepše za oko nego što je to bilo preksinoć. Koliki su dometi ovog tima vreme će da pokaže.

Novinarima se obratio i kapiten crveno-belih Luka Mitrović.

– Izuzetno bitna uakmica bez obzira što je tek drugo kolo. Utakmica protiv direktnog rivala za konačan pslamsan koja može dosta da znači u daljem toku i važna pobeda za stvaranje pobedničkog karaktera koji će nam biti potreban ove sezone. U prvom poluvremenu je bila slabija odbrana, ali drugo je pravi primer kako bi ova ekipa trebbalo da igra sa dosta trčanja i kontranapada. Ovu pobedu ostavljamo iza sebe i okrećemo se Zadru. Čestitam saigračima i stručnom štabu na pobedi, a ekipi Budućnosti želim mnogo sreće u daljem toku takmičenja, rekao je mladi krilni centar.

Trener Budućnosti Igro Jovović za razliku od svog kolege nije imao razloga za zadovoljstvo, naprotiv.

– Čestitamo protivniku na kvalitetnoj partiji i zasluženoj pobedi. U prvom poluvremenu smo odigrali nešto, ali u trećoj četvrtini nismo uspeli da odgovorimo energijom i u bili smo slabi u skoku što je protivnik umeo da iskoristi i mirno je priveo meč kraju, objasnio je crnogorski stručnjak.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter