1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

ĐOKIĆ: Igrači više slušaju navijače nego mene! BOŽIĆ: Odigrali smo hrabro, ali ti ‘prazni hodovi’…

Objavljeno: 03.10.15 u 00:15

Treneri Metalca i Partizana složili su se u oceni da je valjevski tim večeras zasluženo ostvario pobedu u prvom kolu regionalne ABA lige.

– Partizan je imao periode dobre igre. Iako smo mladi i tek se kompletiramo, hrabro smo odigrali. Imali smo nedopustivo duge periode praznog hoda, na čemu se mora dodatno raditi. Ukazivao sam igračima da je Metalac skočna ekipa i to se videlo u trenucima kada su oni uhvatili četiri lopte u napadu koje su možda presudile. U tim trenucima su oni imali veću želju i to je presudilo – rekao je trener Partizana, Petar Božić.

Njegov kolega na klupi Metalca, Vladimir Đokić, nije bio zadovoljan potcenjivačkim stavom svojih igrača.

 – Partizan može da se dobije jedino ako se igra do poslednje kapi znoja. To sam objašnjavao igračima, ali oni su više verovali navijačima i tom utisku da je Partizan slab i da smo mi favoriti. Umalo to da nam se osveti, ali to je nauk za buduće utakmice – rekao je Đokić i dodao:

Peri želim mnogo uspeha, on je sjajan čovek. Ima Partizan potencijala i kvaliteta – istakao je Vladimir Đokić.

0
0

1 Komentara

  1. šuti božiću oditew i ti i kecman odma ti trenr ko pi…. gde ti je prgavoxst gde ti je jezicina da razbudis te igrače

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter