Legenda Partizana Goran Grbović oglasila se i povodom poslednjih dešavanja u klubu iz Humske odnosno kadrvskim promenama kako u rukovodećim strukturama, tako i u samom timu.

– Radi se sve zbrda-zdola. U klubu nema strategije kako izvući tim iz nezavidne situacije. Ovo je peti put od 1973. godine da je klub resetovan i uvek se pojavljivao neki mag, kao što su ti bili Kićanović, Vujošević ili Danilović, rekao je Grbović u izjavi za Blic.


Međutim crno-beli imaju prilično ograničen budžet za dovođenje pojačanja, priča se o sumi od samo 270 hiljada evra.

– Ne vidim koga trenutno mogu da dovedu. Jedino da ove godine dovedemo igrače, a da ih otplaćujemo naredne godine. Stranci bi bili pojačanja, ali oni sada ne bi došli. Iz kluba najavljuju da će se boriti za opstanak u ABA ligi. Pa kada se to Partizan u nekom takmičenju borio za opstanak? Neću ići u “Pionir” da ih gledam, jasan je popularni Grba.

Imao je šta da kaže Grbović i na račun igrača koji su dovedeni ovog leta kao potencijalno velika pojačanja, pre svega Cvetkoviću i Peroviću.

– Cvetković je mlad igrač, nije dobro igrao u Zvezdi u oba pravca, ali ima vremena da napreduje. Perović nije dugo igrao košarku na visokom nivou, pa je pitanje koliko su oni pojaèanja za klub.

Kada je u pitanju stručni štab Grbović zamera upravi kluba što je angažiovala čoveka koji je tužio Partizan zbog duga od 10.000 evra jasno aludirajući na Dušana Kecmana.

Evo i kakvo je stanje kada je u pitanju eventualni dolazak Danila Anđušića u Partizan. Znate li koji je bivši igrač kluba iz Humnske juče potpisao ugovor sa PAOK-om?