5
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

KREĆE VALJAK: Na otvorenom treningu i povređeni košarkaši (FOTO)

Objavljeno: 01.10.15 u 17:32

Dan uoči početka ABA lige KK Partizan je otvorio trening za medije kako bi se javnost bolje upoznala pre svega sa novim igračima, ali i ljudima koji su preuzeli vođenje tima, koji su svi od reda bivši članovi kluba iz Humske.

Kao što smo već objavili za kapitena tima je imenovan Vanja Marinković, a na današnjem treningu iako povređen pojavio se i Mihailo Andrić koji je imao ortodepsku čizmu na desnoj nozi, kao i Edo Murić čiji će opravak posle operacije morati da potraje još dva mesedca.

Novinarima je svakako najzanimljiviji bio Aleksandar Cvetković pošto je bivši košarkaš Crvene zvezde odnosno još jedan od onih koji nije imao problem da iz crveno-belog pređe u crno-beli dres ili obrnuto.

– Imam želju da se dokažem. Partizan je velika prilika za napredak, rad sa Petrom Božiæem mi mnogo znaèiti. Naravno da je bilo peckanja sa zvezdašima, posebno sa velikom drugom Lukom Mitroviæem. Sve je to sport, ne plašim se ničega, nema razloga. Za sada je sve ok, rekao je Cvetković, a prenosi Blicsport.

Partizan će na premijeri nove sezone u ABA ligi u petak od 21 sat igrati protiv Metalca u Valjevu.

0
0

5 Komentara

  1. Ganci ganci posle sesnestogodisnjih patnji i frustracija ni ova titula sa narodnim parama od prosle godine nije izbila strah od Partizana pa pratite svaki korak institucije

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter