1
Košarka

IZ METALCA PORUČUJU: Ovo je najbolji trenutak da se napadne i pobedi Partizan!

Objavljeno: 01.10.15 u 18:15

Trener Metalca Vladimir Đokić kaže da su njegovi momci izuzetno motivisani da započnu takmičenje u ABA ligi pobedom protiv Partizana.

Metalac, sa gotovo istim timom kao lane, u petak od 21 čas u Valjevu dočekuje Partizan, u utakmici prvog kola Jadranske lige.

– Mislim da smo uspeli da se oporavimo od povreda i da dostignemo nivo koji je potreban za početak prvenstva, veliki sam optimista da ćemo igrati dobro. Naš cilj je da svaku utakmicu odigramo dobro, motivisano, agresivno i željni pobede. Da li će to biti dovoljno da pobedimo Partizan, videćemo. Učinićemo sve što možemo i znamo – rekao je Đokić, a prenosi Beta.

Duška Vujoševića je na klupi zamenio njegov dugogodišnji pomoćnik Petar Božić, a ekipa je dosta izmenjena. 

– Novi trener će sigurno uvesti nešto novo u Partizanovoj igri, to je za sada nepoznanica. Ali za nas je najvažnije, to sam i tražio od svojih igrača, da pružimo maksimum i uradimo šta je do nas.

Košarkš Boris Bakić, koji se mesecima oporavlja od operacije kolena, trenira i naknadno će biti odlučeno kada će konkurisati za tim, dok sa iskusnim Nikolom Otaševićem još nije postignut dogovor o saradnji. Đokić je rekao i da je siguran da će dogovor sa upravom oko isplate zarada biti poštovan.

Plejmejker Metalca Stefan Pot rekao je da je prednost njegove ekipe uigranost.

– Svi znamo kakvo je Partizan ime u srpskoj košarci, znamo da će doći sa ambicijama da pobedi u Valjevu. Dobro smo se spremali, mislim da smo uigraniji tim od njih, jer su oni doveli neka pojačanja pre par dana. Daćemo sve od sebe, idemo na pobedu – rekao je Pot.

Košarkaš Metalca Marko Jošilo rekao je da utakmica sa Partizanom dolazi u pravom trenutku.

– Ako treba birati neki trenutak kad može da se igra sa Partizanom i kada Partizan može da se napadne, onda je to početak sezone. Ali, opet, to je Partizan i njihova najnovija pojačanja govore da nisu u baš toliko lošoj situaciji kao što se priča. Oni sigurno ne dolaze tek tako da odigraju ovde, oni dolaze da pobede. Takođe i mi želimo pobedu i ako budemo prikazali maksimum, možemo da se nadamo i bićemo joj bliže nego oni – rekao je Jošilo.

Pogledajte i kako je bilo na otvorenom treningu Partizana pred početak nove sezone.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter