3
Košarka

FOTO: STARSPORT

MALO, MALO PA SE SETI ZVEZDE: Vilijams komentariše uz fotografiju sa derbija (FOTO)

Objavljeno: 28.09.15 u 15:31

Bivši plejmejker Crvene zvezde Markus Vilijams kao da ne može da prežali to što i ove sezone nije deo tima kluba sa Malog Kalemegdana.

Često možemo na društvenim mrežama kako se nostalgično priseća prethodne sezone u crveno-belom dresu koji nosi u određenim prilikama i u civilnom životu, a najnovije je to da je na Instagram postavio fotografiju sa jednog od derbija uz zanimljiv komentar.

Na slici je u duelu sa Milenkom Tepićem, dok Duško Vujošević pored aut linije nešto dobacuje, na šta se Amerikanac samo blago namrštio ili nasmejao, zavisi iz kog ugla posmatrate situaciju.

when her and her homegirl a 5… tryna grab the henny in the club

A photo posted by Kos (@mwilly) on

Pročitajte i šta misli Gal Mekel o tome da li može da zameni Markusa Vilijamsa.

0
0

3 Komentara

  1. Mnogo nam ffffffffffffffaaaaaaaaaaaaaallllllllllliiiiiiiiiiiiiiiiiisssssssssssssss DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRREEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter