7
Košarka

UBEDLJIV PORAZ: Partizan bled u Nantu protiv Asvela

Objavljeno: 25.09.15 u 23:14

U drugom polufinalnom meču kupa u francuskom Nantu, Partizan je poražen od Asvela koji je slavio sa 79:53 (15:26, 12:13, 13:19 i 13:21).

Počeo je domaćin silovito, već od prve deonice tim Petra božića je imao dvocifren zaostatak, koji je na poluvremunu iznosio 39.27.

Niša bolje po crno-bele nije bilo ni u nastavku, a Beograđani ni u jednoj četvrtini nisu postigli više od 15 poena.

Magdevski, Marinković, Milutinović,Vitkovac i Koprivica su činili prvu petorku crno-belih, u čijem timu nije bilo Murića i Andrića. Ovaj tim Partizana koji se tek stavra nije mogao da pruži veći otpor, pa je Božić na klupi pretrpeo još jedan poraz… Sve je to sastavni deo mladosti, i tima i trenera i lekcije za ubuduće…

U prvom polufinalu turnira koji je održava u Nantu Limož je bio bolji sa 74:72 od Le Mana.

Podsetite se kako je crno-bele dočekao Vesterman.

0
0

7 Komentara

  1. Mustafe jedva dočekale…

    Navijači paše i efendije

    Možete instituciju i ugasiti ali zna se i znaće se ko je ko uvek

    0
    0
    Odgovori
  2. Bolje i BLED, nego-MRTAV !!! Poruka navijacicama DS KKCZFMPDUVA-ga: Vasa dusa je ostala u proslosti, SUROVOJ PO VAS I NIKAD SE VISE NECE VRATITI, VASE „UMIRANJE“ OMOGUCILO MI JE DA SHVATIM SVOJ ZIVOT !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Ajde sto si ti bolesnik i malouman,to dokazujes iz dana u dan ali kakvi li su tek ostali idioti,koji ti stavljaju pluseve,na ove kretenske komentare.Ne bi me iznenadilo da sam sebi trpas pluseve sa nekoliko kompa.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter