8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GAL MEKEL: Delije su me ‘dovele’ u Zvezdu!

Objavljeno: 22.09.15 u 20:10

Novi plejmeker Crvene zvezde Gal Mekel razgovarao je sa novinarima u okviru evroliginog „Dana za medije“, a evo i šta je rekao o dolasku među crveno-bele, kao i očekivanjima pred start sezone.

– Dva dana sam u Beogradu i dobio sam veliku podršku saigrača i trenera. Srećan sam što ću nositi dres Crvene zvezde. Čuo sam mnogo lepih stvari o klubu, znam da su naši navijači među najboljima u Evropi i mislim da imamo mlad tim sa puno potencijala – rekao je Gal Mekel.

Izraelac je rekao da se nije mnogo dvoumio oko dolaska u Crvenu zvezdu i veruje da je napravio pravi potez.

– Tokom celog leta dolazile su mi odlične ponude iz Evrope, ali, ja sam čekao NBA ligu i pravu ponudu, sa zagarantovanim ugovorom. Nažalost, to se nije dogodilo, mogućnosti su bile da dobijem kratkoročne ugovore ili da idem na trening kampove. Pored tih ponuda stigao je i poziv Crvene zvezde. Ne znam kako bih opisao taj osećaj, ali osetio sam da je to prava stvar za mene, da je to pravi klub. Znam šta je Crvena zvezda uradila kroz istoriju, znam da je imala neverovantu prethodnu sezonu, pogledao sam i nekoliko prošlosezonskih utakmica i bio sam zaista oduševljen onim što sam mogao da vidim, pre svega atmosferom na tribinama. Jednostavno, nisam mogao da odbijem ponudu.

Gal Mekel se na kraju osvrnuo i na, kako kaže, tešku A grupu u Evroligi u kojoj se nalaze Bajern Minhen, Fenerbahče, Real Madrid, Himki i Strazbur.

– Izuzetno, izuzetno teška grupa, stvarno. Veliki timovi sa ogromnim budžetim, veliki igrači… Ali, znate kako, ja se nikada ne ‘kladim’ protiv svog tima i mislim da imamo veliki potencijal, koji bi trebalo da ispoljimo na parketu. Uz pomoć naših navijača, ali i trenera, mi ćemo se takmičiti sa najboljima i težiti ka najvišim ciljevima. Biće teško da dođemo do TOP 16 faze, ali mi ćemo dati sve od sebe – rzaključio je Gal Mekel.

Da je Cirbes danas uživao možete videti OVDE, kao i kako će izgledati novi dres Crvene zvezde i šta je rekao Stefan Nastić.

0
0

8 Komentara

  1. Ja koliko znam 950 hiljada razloga te dovelo u FMP.E sad posto se u FMP-u radi ‘transparentno’ verovatno cemo cuti od celnika kluba kako je decko potpisao ugovor na 350 hiljada eura.

    0
    0
    Odgovori
  2. STRAH, PANICNI SINDROM OD GASENJA DEVASTIRANOG KLUBA, PAKAO i SMRT KOJA VAM DOLAZI KAO BLAGOSLOV POSLE DUGE i TESKE BOLESTI !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  3. Dobrodošao u Srpsku svetinju, spremi se za prskanje po faci navijača (hor bečkih dečaka) kluba koji kontrolišu narko dileri i ostala bagra ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE , NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE! !

    0
    0
    Odgovori
  4. Tebra, onda pravac TURSKA, TAMO SU ORIGINALNE „DELIJE“ i TATE OVIM KLONOVIMA i sinovima BLUDNICA, TI SI DOSAO MEDJU LIMENKE tj. „profesionalne“ SKUPLJACE SEKUNDARNIH SIROVINA ZA COKIJEVU FABRIKU METALNIH PROIZVODA, PREVARIO TE MENADZER.. .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
    • Mali,opet varnicis…posle 5 dana skrivanja u svoju misju rupu,plakanja i smisljanja zlobnih komentara.Pricao sam ti za fudbal,da ce te biti demolirani u derbiju i tako je bilo a sad ce i u kosarci da popijete 50 razlike,samo kad dodje taj dan a ti se samo smej svojim glupim komentarima i nebulozama.

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter