0
Evrobasket 2022

ANDREJ KIRILENKO: Srbi, šta očekujete više od Tea? On jedan od najboljih na svetu!

Objavljeno: 22.09.15 u 10:29

Jedan od najboljih košarkaša Rusije svih vremena, Andrej Kirilenko, istakao je da je četa Aleksandra Đorđevića napravila odličan rezultat na Evropskom prvenstvu osvajanjem četvrtog mesta.

– Mislim da je Srbija napravila odličan rezultat. Ima mladu, veoma poletnu ekipu, ali takođe i nekonstantnu. Drago mi je zbog Miloša, koji je pravi lider reprezentacije i mnogo toga u igri zavisi od njega. Odigrao je neke neverovatne utakmice na ovom prvenstvu – istakao je Andrej Kirilenko, prenose Novisti.

Popularni „AK47“ ne slaže se sa kritikama sprske javnosti koje se upiru u pravcu Miloša Teodosića.

– Teo je drugi je na svetu, igra sjajno u reprezentaciji… Ljudi previše očekuju od njega, traži se da nekim prečicama odvede tim do titule. Igrao je fenomenalno, bez obzira na to što Srbija nije pobedila u polufinalu i u meču za bronzanu medalju. Miloš je jedan od najboljih igrača na svetu na nivou FIBA takmičenja – podvukao je Kirilenko.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter