4
Evrobasket 2022

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ OBEĆAO: Sledeći put se vraćamo sa zlatom

Objavljeno: 21.09.15 u 20:08

Košarkaška reprezentacija Srbije vratila se u kasnim popodnevnim satima sa Evropskog prvenstva na kojem je osvojila četvrto mesto pošto je najpre poražena od Litvanije u polufinalu, a potom i Francuske u borbi za bronzu.

Nije bilo mnogo navijača na beogradskom aerodromu, a okupljenim novinarima su se obratili selektor Đorđević i kapiten Teodosić.

– Hvala na podršci, pohvalama i kritikama. Ovog leta nismo uspeli da opravdamo očekivanja, ali budite sigurni da ćemo se za dve godine vratiti sa zlatom, rekao je Đorđević, a prenosi Žurnal.

Ekspediciju je pored novinara na aerodromu Nikola Tesla dočekao i premijer Vlade Republike Srbije Aleksandar Vučić kojem je Miloš Teodosić poklonio loptu sa potpisima igrača zahvalivši mu se na tome što ceni njihov trud i sve ono što rade za našu zemlju.

0
0

4 Komentara

  1. ,,Doktore“ kad sledeci put budes ostavljao komentar na racun Saleta Djordjevica zapitaj se sta si ti u zivotu ucinio za svoju zemlju.Sale je jedan od najzasluznijih sportista u istoriji Srpskog sporta.Od kad je medalja obaveza.Da je srece da smo u svemu cetvrti na svetu kao u kosarci.Naravno da je moglo i bolje,ali ove momke niko nema pravo da kritikuje jer su dali sve da dodju do medalje,a siguran sam da ce je sledeci put i osvojiti.

    0
    0
    Odgovori
  2. Sledeci put,sledeci put,sledeci put…dokle vise taj sledeci put…?a sta za ovaj put nema veze….medalja je obaveza

    0
    0
    Odgovori
  3. Ne znam da li su novinari dobro preneli, ako jesu onda tu nesto ne valja. Ja postujem Saleta jako, i kao igraca i kao trenera, ali mi nije jasno kako ijedan ozbiljan kosarkaski strucnjak moze tako olako da daje tako pompezna obecanja. Ni manje ni vise, nego zlato … Pa mislim da trener americkog drim tima ne moze da obeca zlato, a ne trener nase reprezentacije, koja nije dominantna u odnosu na rivale. Ipak mislim da je ovo verovatno novinarsko izvlacenje iz konteksta

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter