0
Evrobasket 2022

Foto: STARSPORT

NEKADA JE ON BIO NAŠ BOG, A SADA: Znate li za kog ‘Orla’ posebno navija Bodiroga?

Objavljeno: 17.09.15 u 00:13

Nekada su se Evropa i svet divili Bodirogi, Đorđeviću, Divcu, Daniloviću, Guroviću… A sada se ti asovi dive svojim naslednicima.

 

Đorđević u superlativima priča o Teu i drugarima, kao i Dejan Bodiroga, koji nije želeo da govori o poređenju sa Nemanjom Bjelicom, ali je istakao:

Bjelica je jedan dodatni plej. Počinje na poziciji četiri, ali mnogo je lopta kod njega, mnogo kreira igru, stvara svima prostor da igraju bolje i ja to govorim već godinama. Veliki sam njegov navijač još od ranije. Danas je imao odlične šuteve u poslednjem trenutku, da ne govorim o utakmicama sa Španijom i Nemačkom. Retki su danas igrači u Evropi kao što je Nemanja – rekao je Bodiroga za B92.

Koja reč Milošu Teodosiću?

– Teo ima viziju. Tim igra sjajno kada je on u igri. Vidi ono što drugi ne vide, njegove asistencije su neverovatno. Mislim da je Bogdan važan za ovaj tim. Kad on uđe u igru, protivnici se mnogo plaše njegovog šuta“, kaže bivši jugoslovenski reprezentativac. Mislim da možemo da idemo do kraja. Ovde godine imamo i Ercega i Nedovića, još dodatnu dvojicu igrača u rotaciji i kvalitet i talenat koji je prisutan. Imamo igrače koji su lideri ovog tima i mislim da malo reprezentacija može da se pohvali da ima igrače poput Bjelice, Tea, Bogdana, Radulju, ali i ostali koji daju doprinos da izgledamo kao tim- zaključio je Bodiroga.

Ovim momcima divi se još jedan veliki as, Milan Gurović. On čvrsto veruje da će Srbija uzeti zlato.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter