0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEZAOBILAZNA TEMA: Jan Veseli i na Eurobasketu žali zbog odlaska Vujoševića iz Partizana

Objavljeno: 12.09.15 u 15:25

Duško Vujošević je za vreme svog ‘bitisanja’ u Partizanu bukvalno ‘stvorio’ mnoge sadašnje košarkaše asove, koji su mu zbog toga neizmerno zahvalni.

Jedan od njih je i češki reprezentativac Jan Veseli, koji ovih na Evropskom prvenstvu prikazuje sjajne košarkaške partije. Ipak, nije mogao da izostavi da prokomentariše i odlazak dugogodišnjeg trenera Partizana Duška Vujoševića.

– Žao mi je, naravno… Moralo je i to jednom da se desi, ali nisam očekivao da će to biti sada. On je od mene napravio igrača. Očekujem da će uprava dobro uraditi posao, pošto znam i novog predsednika’ – izjavio je Veseli u razgovoru sa novinarima u Lilu, a prenosi sajt ‘košarka24’.

‘Leteći Čeh’ će sutra od 12 časova predvoditi svoju reprezentaciju u osmini finala Eurobasketa protiv selekcije Hrvatske, a ukoliko prođe tu prepreku u četvrtfinalu bi mogao da se sastane sa Srbijom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter