0
Košarka

ĐORĐEVIĆ O MIROTIĆEVOM CEPANJU ZASTAVE: Svako je odgovoran za svoje akcije…

Objavljeno: 09.09.15 u 20:14

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Đorđević spušta loptu na zemlju i veruje u iskrenost izvinjenja Nikole Mirotića.

Podsetimo, Nikola Mirotić je sinoć posle poraza njegove reprezentacije Španije od Italije pocepao srpsku zastavu na ulazu u tunel koji vodi ka svlačionicama. Kasnije se izvinio putem tvitera, ali je ‘mrlja’ ostala, pa je ovaj ispad danas prokomentarisao i selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

– To je njegov problem. Košarkaški savez Srbije je izdao saopštenje o tome i ne možemo da uradimo ništa drugo. Svako je odgovoran za svoje akcije. Ne kažem to na loš način jer poznajem momka. Napravio je grešku i izborio se, dobar je dečko, očigledna je greška i verujem u njegovo iskreno izvinjenje – rekao je Đorđević.

Oglasio se i Košarkaški savez Srbije, koji je ipak odlučio da ne podiže tenzije, već da sve ostane na ‘iskrenom’ izvinjenju Nikole Mirotića.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter