34
Košarka

FOTO: STARSPORT

BESRAMNI MIROTIĆ: Nema opravdanja za ovakav potez, jasno je video da je u pitanju srpska zastava (VIDEO)

Objavljeno: 09.09.15 u 01:04

Vest da je reprezentativac Španije Nikola Mirotić posle poraza njegove ekipe od Italije na putu ka svlačionicama pocepao srpsku zastavu mnogi su uzeli sa rezervom jer je ovaj košarkaš ne tako davno bio kandidat za dres naše selekcije.

Međutim, na internetu se pojavio snimak na kojem se jasno vidi da je Mirotić video da se radi o srpskoj zastavi tako da eventualni izgovori da mu se učinilo ovo ili ono ne piju vodu.

Pogledajte skandalozan čin odnosno snimak svega što se desilo.


(Izvor: Vine/aleksa)


(Izvor: Youtube/Aarón Morales Tenorio)

0
0

34 Komentara

  1. Što dižete tenziju i navlačite gnev na čoveka? Gde se vidi da je video da je naša zastava? Mislite na trenutak kada se okrenuo, a pola zastave mu već bilo u ruci? I da je video u nekom trenutku, zašto su mu stavljali zastavu na glavu?

    0
    0
    Odgovori
  2. Ovaj je jad od čoveka, Mora daje iz potomaka Crnojevića:Vešovića.Đukanovića,I,T,D. Ovaje novi CEtinjski vehabija

    0
    0
    Odgovori
  3. KSS bi trebao da ulozi zalbu . Za unistavanje zvanicne zastave svake zemlje na javnom mjestu predvidjene su kazne.

    0
    0
    Odgovori
  4. Na utakmici protiv Nemacke sam sedio iza kosa. Kad god se pojavio tu, ja i jedna grupa navijaca smo mu vikala „pi..o prodana“.. tako je bilo kad je spanska reprezentacija napustala areneu pa su mu dobacivali isto sa terase….
    Izgleda nismo pogresili

    0
    0
    Odgovori
  5. Sada ga izjeda to sto je izdo zemlju svoju, pa ubedjuje sebe kako je to i normalno. Sada naravno on najvise od svih spanaca mrzi Srbiju. Nista cudno . Navikli smo . Jos jedna stoka u nizu. Pa Srbiju inace mrze oni koji imaju najvise kompleksa od nje, a to su sami Srbi koji su izdali svoju zemlju. Najgore je zlocine cinio poturica, imate toga u komsiluku kolko ocete.

    0
    0
    Odgovori
    • G-O-V-E-D-O——prodano,bez obzira cija je ni jedan simbol ne sme da cepa, ako je nervozan bio sto nije udario glavom o zid, ali je svestan da boli, tako je trebao da bude svestan i sta cepa, PRODANA DUSA—–

      0
      0
      Odgovori
  6. Pa nisu mu bacili teski kamen na glavu ,kakva provokacija ,kako neko moze da te isprovocira zastavom osim ako je ne mrzis ?

    0
    0
    Odgovori
  7. Ne podrzavam to sto je uradio, naprotiv zestoko osudjujem!
    Ali ovi (Srbi) su mu zastavu bukvalno bacili na glavu, svakog bi to iznerviralo!
    Bio je isprovociran ali je takodje i jedva cekao „kontakt“.
    – Moje misljenje

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter