0
Košarka

OLAKŠAN POSAO ZA SRBIJU: Italijani bez važnog igrača napadaju ‘orlove’

Objavljeno: 07.09.15 u 13:05

Italija je na Eurobasket došla sa čak tri aktuelna i jednim bivšim NBA igračem što je automastki svrstalo među potencijalne favorite za osvajanje trofeja.

Međutim, u prva dva meča protiv Turske i Islanda „azuri“ se nisu proslavili pošto su zabeležili poraz i neubedlhjivu pobedu protiv autsajdera u grupi.

Pored toga desio se maler za Italijane u meču protiv Islanda pošto se povredio novi košarkaš Fenerbahčea Điđi Datome.

Prema prvim prognozama on će pauzirati u naredna tri meča što znači da neće igrati protiv Španije, Nemačke i Srbije sa kojom Italija igra u poslednjem kolu grupne faze takmičenja.

Moguće je da ta utakmica neće biti važna za našu selekciju jer će izabranici Aleksandra Đorđevića eventualnim pobedama protiv Islanda i Turske verovatno obezbediti prvo mesto u grupi B.

Pogledajte kako je Nemanja Bjelica iznervirao i Adolfa Hitlera, šta je sve Jan Veseli radio u duelu protiv Ukrajine i ko je izveo najbolji potez drugog dana Eurobasketa.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter