8
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK Crvena zvezda

GAEL MEKEL: Došao sam u klub s najboljim navijačima u Evropi!

Objavljeno: 28.08.15 u 11:26

Novi plejmejker Crvene zvezde, bivši NBA igrač Gael Mekel, kaže da je upoznat u kakvu je sredinu došao, šta će se od njega očekivati, ali i sa vatrenom podrškom s tribina koju na svojim mečevima uživaju crveno-beli.

– Veoma sam zadovoljan što sam postao član Crvene zvede, tima koji ima možda i najbolje navijače u Evropi. Znam da je cilj ekipe osvajanje titula i želim da se borim da osvojim svaku od njih. Radujem se susretu sa navijačima i nadam se da ću uspeti da pomognem Zvezdi da ostvari ciljeve u Evroligi, kao i da osvoji titule u ABA ligi i Srbiji – otkrio je Mekel izralskim medijima.

Dugo je pouzdani bek vagao gde će nastaviti karijeru posle odluke da ne nastavi saradnju sa Nižnjim.

– Bilo je ovo dugačko leto. Imao sam mnogo odluka koje sam morao da donesem. Od kada sam završio prošlu sezonu imao sam želju da se vratim u NBA. Zaista sam bio koncentrisan da pronađem tim u SAD koji je želeo da mi da ponudi garantovan ugovor. Za to vreme, stizale su ponude iz Evrope. Odbijao sam ih jer sam želeo NBA. Ipak, posle dugog čekanja na garantovani ugovor morao sam da prelomim i odlučio sam se za Zvezdu – rekao je Mekel, prenose Novosti.

On dodaje da se više nego lako opredelio za dolazak u tabor srpskog i regionalnog šampiona.

– Odigrao sam na sigurno. Bila su na stolu i tri negarantovana ugovora u NBA. Kada je stigla ponuda Zvezde bio sam jako zadovoljan. Veoma sam srećan i uzbuđen što počinjem novo poglavlje. Bilo je ponuda evropskih timova sa većim budžetima, ali odabarao sam klub koji ima karakter i gde ću moći da budem vitalan deo – ističe Mekel.

Naravno, na njegovu odluku uticala je činjenica da će crveno-beli igrati u elitnom evropskom takmičenju.

– Iako smatram da će biti još prilika da zaigram u NBA, a sada sam maksimalno koncentrisan da mi sledaća sezona bude dobra i stabilna. Veoma mi je važno što ću igrati pred sjajnim navijačima i to najjače moguće takmičenje Evroligu. Za mene je tim najvažniji i nadam se da ću mu doneti stabilnost – podvukao je Mekel.

0
0

8 Komentara

  1. sinko dosao si u klub koji postoji odnedavno-lazu te da cz postoji postoji prekrsteni -prevarantski klub sa svojim suverenom i ministrom finansija, pravde i postenja Covketom -NAOCARICEM GLEDICEM

    0
    0
    Odgovori
    • E zlobni, tužni, neinformisani čoveče. Dugovi su vraćeni, klub odmrznut i od ove sezone igra stara Velika CZ. Osvojeni trofeji su prebačeni na matični klub :p Ponovo radi bioskop 😀 !!! Vi ste ti koji će verovatno biti nepostojeći uskoro. Vraća vam se sva zloba koju ste sejali.

      0
      0
      Odgovori
      • Eeee, bolesna tugo i jado, da nisi ti vratio dugove zamrznutog kluba i to od para koje ti je ostavio šukun-šukun deda, zato tugo i jado što ste **vratili dugove*** sada gladuje i beduje pola Srbije, zato sada Jug Srbije, i Kosovo i Metohija – sa 850 miliona dinara razloga žele da vašeg gazdu gledaju iza rešetaka, zato skoro veliki vodja izjavi mnogo je para dato FK. i KK. Crvena Zvezda, 18000000 evra sveća vam je od plamtelo nad glavom i sada posle pet zamrznutih godina i prekrštavanja i varanja poštenih i vernih navijača poštenim i vrednim građanima ispirate mozak – ali ničija nije gorela do zore – doći će kraj i vašoj svetlosti od sveće jer dogoreva i biće kraja ali tužnog, i samo da znaš nisam navijač ni zvezde /koja je postala leigija stranaca/ ni propalog ali ipak se mora priznati do skora dobrog partizana–i otvori oči informisani i progledaj malo i vidi šta se dešava oko tebe

        0
        0
        Odgovori
        • Sve te pare koje pominjes ,su obicna sica u odnosu na sumu koju je cika Jezda izneo na Kipar ,uz pomoc tvog Partizana.. nego ko o cemu kurva o postenju.

          0
          0

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter