Legenda Partizana Goran Grbović jedan je od ljudi koji se ne libi da medijima kaže šta misli o trenutnom stanju u Košarkaškom klubu, pa je tako posle famozne Skupštine na kojoj je Saša Danilović podneo ostavku, a od trenera Vujoševića zatraženo da se povuče, dao intervjuu za dnevni list Sport.

O tome da li bi iskusni stručnjak trebalo da nastavi sa radom ili ne Grbović kaže:


– Nije potrebno u ovom trenutku da se bavimo gde su otišle pare od prodaje igrača, jer je mnogo važnije šta će biti sa klubom. Mora da se zna šta je primarno, a šta sekundarno. Mi, jednostavno, više nemamo vremena. Potrebno je osoba, ili osobe, dovoljno hrabre, mudre i sa dovoljno ljubavi prema Partizanu, da se krene novim putem. Da li će to biti sa Duletom Vujoševićem, koji trenutno „matematički”, nema ugovor i nije trener, ili bez njega, stvar je nove postave, to je već deo i nove strategije. Ali, da tapkamo u mestu, to je već veliki luksuz, vreme curi, rekao je između ostalog grbović u opširnom intervjuu za Sport.

Pored toga bivši košarkaš Partizana je pričao o finansijskim problemima odnosno o opasnosti da pojedini igrači pokrenu menice i tako blokiraju račun kluba ili čak dovedu do BAT suspenzije nakon koje crno-beli ne bi mogli da dovode igrače. Više o tome pročitajte OVDE.

Evo i šta je o dešavanjima na Skupštini rekao Duško Vujošević koji po svemu sudeći nema nameru da se povuče dok mu ne budu isplaćena sva dugovanja.