0
Košarka

FOTO: STARSPORT

PROFESORSKI: Radonjić za katedrom u Sloveniji

Objavljeno: 22.08.15 u 15:22

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić ovog vikenda učestvuje na seminaru na Kopru, koji organizuje Košarkaška federacija Slovenije. 

Na poziv Košarkaške federacije ove zemlje Radonjić će u Kopru učestvovati na najprestižnijem trenerskom seminaru u Sloveniji, a uporedo sa „Klinikom“ koja je obavezna za sve slovenačke trenere u Kopru se održava i pripremni turnira za predstojeće Evropsko prvenstvo na kome učestvuju reprezentacije Slovenije, Italije, Ukrajine i Finske.

Dejan Radonjić će održati dva predavanja, a preko 200 slovenačkih i trenera iz inostranstva će od šefa struke aktuelnog šampiona ABA lige i Srbije čuti predavanja na temu „Agresivna odbrana čovek na čoveka“ i „Napad i odbrana u pik-end-rolu“.

Ovoj inoformaciji dodajemo i podatak da će od sledeće nedelje Crvena zvezda Telekom na pripremama biti brojnija za još dvojicu igrača. Naime, treninzima ekipe priključiće se kapiten Luka Mitrović kao i grčki internacionalac Sofoklis Skorcanitis.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter