0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ZVEZDU: Cirbes mora na dužu pauzu!

Objavljeno: 22.08.15 u 15:03

Prvotimac Crvene zvezde Telekom i reprezentativac Nemačke Maik Cirbes doživeo je povredu skočnog zgloba i predstoji mu duža pauza. 

Na pripremnoj utakmici protiv Letonije za predstojeće Evropsko prvenstvo, Cirbes je nezgodno doskočio i povredio levu nogu.

– Maikova povreda je bolna, on ima veliki otok, a prve prognoze nisu preterano ohrabrujuće – počinje priču Mirko Pavlović, sportski direktor crveno-belih i dodaje:

– Upravo zbog tog velikog otoka na snimcima se nije mogao jasno videti stepen povrede. Novi snimak će biti urađen za sedam dana i tada ćemo imati preciznije informacije. Prve procene ukazuju na to da će Cirbes propustiti Evropsko prvenstvo i da mu predstoji duža pauza. Medicinska služba Crvene zvezde je u stalnom kontaktu sa lekarskim timom reprezentacije Nemačke i pomno ćemo pratiti situaciju – konstatovao je Pavlović.

Maik Cirbes je u značajnoj meri napredovao prošle sezone u Zvezdinom dresu. Bio je jedan od ključnih igrača u odlučujućoj četvrtoj utakmici finalne serije plej-ofa ABA lige protiv Cedevite, a izvanredno je odigrao i finale plej-ofa Super lige Srbije protiv Partizana.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter