1
Košarka

FOTO: STARSPORT

NEDOSTAJE MI MOJ GRAD: Zvezdin stranac nostalgično čeka povratak u Beograd (VIDEO)

Objavljeno: 19.08.15 u 13:13

Više nije retkost da se strani sportisti vezuju ne samo za klubove za koje nastupaju u Srbiji već i za gradove u kojima se ti klubovi nalaze.

takođe nije novost da košarkaš Crvene zvezde Maik Cirbes izuzetno voli Beograd, a to nam je još jednom dokazao statusom na Instagramu pošto je pored video snimka panorame srpske prestonice, čije je autor, napisao „nedostaje mi moj grad“.

A video posted by @maikzirbes33 on

Podsećamo da je nemački reprezentativac produžio ugovor sa Crvenom zvezdom i da će u narednoj sezoni sa Sofoklisom Skorcijanitisom i Stefanom Nastićem činiti centarski trio srpskog šampiona.

Dok na Malom Kalemegdanu vlada idila, u redovima večitog rivala ne cvetaju ruže pa se sve češće govorka da bi moglo da dođe do velikih kadrovskih promena, koje se neće dopasti velikom broju navijača.

0
0

1 Komentara

  1. Искрено, брига ме шта се дешава у Партизану. Нек им се угаси клуб. За боље и нису. Исто су и они причали на рачун Звезде.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter