0
Košarka

FOTO: STARSPORT

SRBI U ŠPANIJI: Miljenović i Musli pronašli angažmane u najjačoj ligi Evrope

Objavljeno: 17.08.15 u 21:32

Nekadašnji košarkaši FMP-a, Partizana i Mega Leksa, Nenad Miljenović i Dejan Musli, karijeru će nastaviti u najjačoj evropskoj Endesa ligi.

Plejmejker Nenad Miljenović, koji je prethodne dve sezone bio jedan od najboljih igrača regionalne ABA lige, potpisao je ugovor sa španskom Seviljom. Tamo će imati i društvo još jednog ‘keca’, takođe mladog Nikole Radičevića.

On je prethodne sezone imao statistiku od čak 13,3 poena, 3,7 skokova i 8,4 asistencije po meču. Bio je član mnogih mlađih reprezentativnih selekcija Srbije, ali još uvek nije zaslužio poziv u A tim Aleksandra Đorđevića.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Njegov prošlogodišnji saigrač iz Mega Leksa, Dejan Musli, takođe će krenuti put Španije, samo što će njegov novi klub biti Manresa. Ovo će biti njegov povratak na Pirinejsko poluostrvo, nakon što je je igrao za Laboral kuću i Fuenlabradu.

Musli je prošle sezone prosečno beležio 15 poena uz 9,2 skokova u regionalnoj ABA ligi, u kojoj je bio treći najkoristniji igrač takmičenja..

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter