0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NASTAVLJA SE OSIPANJE: Još jedan prvotimac napušta Partizan

Objavljeno: 15.08.15 u 12:19

Sve je manje igrača koji su završili prethodnu sezonu u Partizanu među onima koji će započeti novu pošto će posle Pavlovića, Milosavljevića, Mačvana, Milutinova, Bezbradice i Daloa ekipu ipak napustiti i Andreja Milutinović.

Naime, bez obzira što nekadašnji mladi reprezentativac ima ugovor sa crno-belima poručeno mu je da nema potrebe da se pojavljuje na prozivci, a pored toga njegov profil je uklonjen sa zvaničnog sajta kluba odnosno nema ga više među igračima na koje se računa.

Veliko je pitanje i da li će Milenko Tepić naredne sezone igrati za bivšeg prvaka Srbije što je potvrdio i direktor kluba Dragan Todorić.

– Finansijska situacija u klubu diktira početak priprema u podmlađenom sastavu. počeće i Tepić, za koga ćemo videti da li će ostati, rekao je Todorić za Sportski žurnal.

Pored Tepića u ponedljak na prozivci će se pojaviti Marinković, Glišić, Andrić, Đumić, Kuzeloglu, Aranitović i Koprivica, jedini igrač koji je ovog leta pojačao klub.

Naravno, biće tu i nekoliko igrača koji će biti na probi odnosno tim putem će pokušati da dođu do crno-belog dresa, a među njima je i bivši mladi reprezentativac koji je svojevremeno bio izabran u najbolju petorku Evropskog prvenstva za igrače do 18 godina.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter