0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ORAO OBJAŠNJAVA ‘VISOK LET’ PROTIV TRIKOLORA: Dve ključne stvari u njihovoj igri smo neutralisali!

Objavljeno: 13.08.15 u 17:26

Novi košarkaš Olimpijakosa Nikola Milutinov rekao je da je ključ pobede reprezentacije Srbije nad selekcijom Francuske (73:63) bila dobra odbrana.

– Dosta smo dobro branili njihovo najjače oružje, a to je kontranapad i ta njihova brza tranzicija. Uspeli smo da ih usporimo i da odgovorimo našom dobrom igrom. Bitno je da smo zabeležili pobedu, iako smo još uvek u fazi priprema – rekao je Milutinov.

Ttrikolori su sjajan i uigran tim.

– Ne mogu nikog da izdvajim iz ovakvog tima Francuske. Imaju mnogo košarkaša koji igraju u NBA i koji su zaista fantastični. Zaista ne bih nikoga pojedinačno izdvajao. Kao tim su stvarno sjajni i mislim da će na prvenstvu Evrope pokazati svoju pravu snagu- dodao je bivši centar Partizana.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Orlovi sa nestrpljenjem očekuje nastupe reprezentacije na turniru „Trofej Beograda“, koji se u subotu i nedelju održava u Kombank areni. Na prijateljskom meču sa Francuzima bilo je preko 16.000 ljudi.

– Ambijent nas je dodatno motivisao i uvek je lepo igrati pred našom publikom jer onda igramo sa dodatnom energijom. Naravno, očekujem da nastavimo sa dobrim igrama i na trofeju Beograda i borićemo se svim srcem, da ponovo pred našom publikom odigramo što bolje i kvalitetnije – zaključio je Milutinov.

Naredne pripremne utakmice reprezentativci Srbije odigraće za vikend na Trofeju Beograda, na kojem će učestvovati Rusija, Venecuela i Kina.

Na šampionatu Evrope od 5. do 20 septembra, koje zajednički organizuju Francuska, Hrvatska, Letonija i Nemačka, Srbija će igrati u B grupi u Berlinu sa Španijom, Italijom, Turskom, Islandom i Nemačkom.

Ni peh sa intoniranjem francuske himne nije pokvario sjajan utisak iz Arene. Pogedajte visok let Orlova…

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter