0
Košarka

PETAK KRAJNJI ROK: Zvezda rešava pitanje plejmejkera

Objavljeno: 10.08.15 u 23:59

Kako je saradnja sa Markusom Vilijamsom okončana po završetku prethodne sezone, a Stefan Jović ima veliki problem sa povredom leđa Crvenoj zvezdi je neophodan startni plejmejker i i dalje je u potrazi za njim.

U dva navrata je izgledalo kao da je na korak od dolaska američki organizator igre Ej Džej Prajs, ali je oba puta izgleda zapelo oko finansija odnosno bivši NBA košarkaš je tražio više od onoga koliko su crveno-beli bili spremni da ponude.

Prema vestima koje kruže košarkaškim kuloarima srpski šampion ipak nije definitivno odustao od Prajsa, ali mu je dao rok da donese konačnu odluku do kraja radne nedelje odnosno do petka.

Ukoliko odgovor bude negativan trener Radonjić i uprava će se okrenuti drugim igračima koje su „skautirali“, a kako je izjavio sportski direktor Mirko Pavlović od izbora plejmejkera će zavisiti i koje će igrače crveno-beli angažovati na pozicijama dva i tri.

Daans je izvršena i prva prozivka u redovima srpskog evroligaša, a evo ko se sve pojavio na njoj, bilo je i nepozvanih.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter