3
AdmiralBet ABA Liga

VRAĆA SE U ‘PIONIR’: Mekejleb naredne godine igra u ABA ligi?

Objavljeno: 05.08.15 u 17:33

Ljubimac grobara Lester Mekejleb mogao bi naredne sezone da svraća u Pionir, ali kao rival Partizana. Bivšeg pleja crno-belih dovode u vezu sa jednom ekipom iz ABA lige…

Amerikanac  je drugi deo sezone proveo u  Bajernu iz Minhena, a asada je slobodan igrač. kao takav, mogao bi da pojača – Cedevitu.

Kako prenosi „Večernji list“, pregovori su u toku, a trener šampiona Hrvatske Veljko Mršić bi bivšeg reprezentativca Makedonije rado video u svom timu i sa njim igrao Evroligu.

Mekejleb nije bio jedini kanditat, ali se izdvojio kao takav, jer je Donte Drejper, njegov sunarodnik, koji ima hrvatsko državljanstvo i već je igrao u Ciboni, pronašao klub. On je otišao u Lokomotivu iz Krasnodara.

Što se Partizana tiče, uprkos velikoj krizi i dalje je cenjen u Evropi i svetu.  Upravo daans je stigla potvrda za to, a i polako Duletu Vujoševiću pristiću igrači…

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter