1
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

POVRATAK: Zvezdin ‘admiral’ se vraća u ABA ligu

Objavljeno: 01.08.15 u 10:02

Proveo je dve veoma uspešne sezone u Crvenoj zvezdi, zatim jednu u atinskom Panatinaikosu, a sada se Demarkus Nelson vraća u regionalno takmičenje.

Kako prenosi specijalizovani košarkaški portal ‘Sportando’, Demarkus Nelson nalazi se na meti Budućnosti iz Podgorice. Nelson, koji je studirao kod Majka Kžiževskog na Djuk Univerzitetu ostavio je dubok trag u ABA ligi boravkom u Crvenoj zvezdi, pa se sada dosta timova interesuje za njegove usluge.

Budućnost se nalazi u potrazi za proverenim organizatorom igre i u Nelsonu vide baš takav tip igrača. ‘Admiral’, kako su ga zvali navijači Zvezde, prošlu sezonu proveo je u Panatinaikosu gde je beležio 5,8 poena po meču.

Međutim, nije zadovoljio svojim igrama u domaćem prvenstvu i Evroligi i dolaskom selektora Srbije Aleksandra Đorđevića na klupu Atinjana se sporazumno razišao sa klubom.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter