0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOVERNJ DOBIO DRUŠTVO: Najbolji igrač ABA lige potpisao za Denver! (VIDEO)

Objavljeno: 29.07.15 u 09:30

MVP Jadranske lige i Košarkaške lige Srbije Nikola Jokić potpisao je višegodišnji ugovor sa Denver Nagetsima.

To je saopštio sportski direktor kluba Tim Koneli. Denver je ovu odluku doneo nakon sjajnih partija Nikole Jokića tokom Letnje lige u kojoj je beležio osam poena, 6,2 skoka, 1,4 asistenciju i 1,4 blokadu. Iako zvanično nisu objavljeni detalji ugovora, spekuliše se da će bivši član Mega Leksa u Denveru igati naredne četiri sezone i da će inaksirati 5,5 miliona dolara.

(Izvor: YouTube/Piotr Zarychta)

– Impresioniran sam Nikolom i kako je brzo pohvatao stvari ovde. Veoma je, veoma nadaren. On može da igra licem u lice, može da pogodi sa polu-distance, izvrsno dodaje loptu bilo gde da se nalazi na terenu, jer čim je dohvati – odmah gleda gde su ostali. Ume čak i da dodaje preko celog terena, kao što to Kevin Lav voli da radi, što je prilično impresivno. A i u napadu će biti sve bolji, kako vreme odmiče. Eto, protiv Sakramenta (u letnjoj ligi) je bio odličan. Mislim da je imao dabl-dabl kada se radi o skokovima i poenima, a i dve asistencije, tri krađe, dva bloka… Dečko je radio od svega po malo – rekao je trener Denvera, Majkl Melon.

Tako će sada bivši košarkaš Partizana, Žofri Lovernj dobiti društvo iz Srbije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter