12
Košarka

FOTO: STARSPORT

TRENER ZVEZDE ‘UKANALIO’ ĐORĐEVIĆA: Zbog izjave stratega crveno-belih Ameri zabranili Bobiju da ide na EP!

Objavljeno: 27.07.15 u 09:21

Novi centar San Antonio Sparsa, reprezentativac Srbije Boban Marjanović, mogao bi vrlo lako da ostane uskraćen za odlazak na predstojeće Evropsko prvenstvo.

Razlog za ovakav iznenadni obrt nije niotkud izazvana odluka selektora Saleta Đorđevića da zaboravi na 221 centimetar visokog centra i da ga, odjednom, izbriše sa spiska igrača na koje računa.

Razlog je odluka uprave San Antonio Sparsa da pod znak pitanja stavi nastup bivšeg igrača Crvene zvezde na predstojećoj evropskoj smotri najboljih košarkaša.

Da čitava priča bude još bizarnija, ova odluka čelnika „Mamuza“ stigla je kao posledica izjave pomoćnog trenera Crvene zvezde, Velibora Radovića, koji je kazao da je Marjanović finalnu seriju KLS s Partizanom igrao sa polomljenom nogom. 

– Marjanović nije bio ni na 50 odsto tokom finalne serije. Skakutao je na jednoj nozi jer mu je stopalo bilo polomljeno, ali je i pored toga bio spreman da uđe sa klupe i pomogne timu. Insistirao je da igra i mi mu se zbog toga divimo, jer je rizikovao potpisivanje NBA ugovora – rekao je za američke medije Radović.

Upravo zbog toga Sparsi su tražili da Marjanović hitno dođe u Ameriku na dodatne preglede i istovremeno su mu zabranili svaku aktivnost u trajanju od 30 dana, što je ugrozilo njegov nastup na Evropskom prvenstvu koje se održava od 5. do 20. septembra, piše Kurir.

– Dobili smo pismo od medicinske službe San Antonija u kojem traže da Marjanović ode na dodatne preglede. Iskreno se plašim njihovog stava, da ne naprave problem jer očigledno da Amerikanci preteruju. Realno, ugroženo je njegovo učešće na Evropskom prvenstvu, ako ostanu pri sadašnjem stavu. Problem je što oni uvek gledaju da se maksimalno zaštite – istakao je predsednik KSS Dragan Đilas.

Da ironija bude veća, Marjanović je već uspešno obavio lekarske preglede u Milanu i nakon toga je stavio paraf na jednogodišnji ugovor.

Veliki problem dogodio se kada su čelnici američkog kluba pročitali izjavu pomoćnog trenera crveno-belih. Tada je legendarni Greg Popović momentalno zabranio svaku aktivnost Marjanoviću u narednih mesec dana.

Ukoliko se krut stav Sparsa ne promeni, jasno je, Marjanović neće moći da igra na pripremnim mečevima i da bude spreman za EP.

0
0

12 Komentara

  1. Velibor „Borko“ Radović (Serbian: Велибор Радовић; born 16 March 1972[1]) is a retired Montenegrin-Israeli professional basketball player

    Sta tazi on u Zvezdi- STUBU SRBSTVA hahahaha
    Idea( Hvratska) sponzor Zvezde – STUB SRBSTVA hahahaha

    Prodaj veru za veceru,ukradi pare sa Kosova,slazi da je crno belo i da je Fmp Zvezda jer FMP moze da se zove kako god hoce …………

    KOMEDIJA ~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Da, sigurno su zbog izjave necije Sparsi zabranili Bobiju (ako jesu) da igra na EP. Daj bre uozbiljite se, ne pisite ovakve tekstove! To su ozbiljni klubovi, na osnovu zdravstvene situacije nekog igraca se procenjuje necije stanje a ne na osnovu necije izjave.

    0
    0
    Odgovori
  3. Kakva debilčina… Bitno da se on trpao da daje izjave…
    Škola ćorave pudle… Pate za saopštenjima i izjavama da ne poveruje čovek…

    0
    0
    Odgovori
    • Ti ocigledno nemas grama mozga kada kazes da Zvezda pati za saopstenjima,pa tvoj bolesni guru svaki dan daje novo saopstenje kako nema para jer ih je potrosio na skupocene umetnine!!!

      0
      0
      Odgovori
  4. To se znalo odavno pa Zalizani menadzer je sve to smislio uzeo ogromnu lovu a minira Djordjevica zbog ne pozivanja nekih njegovih klijenata u repku a njego je i pom.trener tako da bre i ne treba da igra bicemo mi prvaci evrope i bez Bobija

    0
    0
    Odgovori
  5. šta imaš očekivbati od debila i železnika to samo budala može izjaviti.samo vi idite preko u nba a ko šiša zemlju za koju igraš

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter