6
Košarka

OGLASIO SE I BOBIJEV MENADŽER: Ražnatović optimista povodom ishoda spora sa Sparsima (FOTO)

Objavljeno: 27.07.15 u 20:52

Mnogo bure se podiglo oko potencijalno velikog problema za košarkašku reprezentaciju Srbije i neigranja Bobija Marjanovića na EP, a optimistične najave stižu i od igračevog menadžera.

Miško Ražnatović potvrdio je da je Marjanović prošle nedelje uspešno prošao lekarske preglede u Milanu, ali i da je San Antonio tražio ponovne preglede zbog sporne izjave da je visoki centar igrao sa frakturom stopala u finalu plej-ofa domaćeg prvenstva.

Međutim, poznati menadžer se nada najboljem i da će Marjanović igrati za reprezentaciju, pošto je, kako kaže, sa njim sve u redu.

A evo kako je na ceo ovaj slučaj danas reagovao i selektor Aleksandar Đorđević.

0
0

6 Komentara

  1. Ја сам позвао Данкана он је позвао Паркера,Паркер Ђинобила а овај Грега и то је то.Јел сад ок !?

    0
    0
    Odgovori
  2. Sram te bilo pa ti si sve i zakuvao samo zbog sukoba sa Djordjevicem zato sto nije pozvao Micica a da bi pokazao svoju moc preko tvog coveka Borka Radovica si pokrenu pricu oko Bobija da bi ti i matori Duda pomogao tako sto je pozvao Grega da bi ovaj zabranio Bobiju da igra a ti kao dobar sad ces da pomognes da ipak Bobi igra kakav si ti covek zalizani!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter