7
Košarka

FOTO: STARSPORT

ĐORĐEVIĆ OGORČEN: San Antonio traži da Marjanović pauzira mesec i po dana?

Objavljeno: 27.07.15 u 18:08

San Antonio Sparsi zatražili su od Bobana Marjanovića da ne trenira narednih mesec i po dana, a razlog je izjava pomoćnog trenera Crvene zvezde Velibora Radovića da je gorostas finalnu seriju KLS lige igrao sa slomljenim stopalom.

Izjava člana sturčnog štaba crveno-belih je podigla mnogo prašine, odmah je reagovao NBA tima, a selektor Srbije Aleksandar Đorđević je ogorčen zbog kako kaže nepromišljenih reči upućenih iz tabora srpskog šampiona.

– Posle krajnje nepromišljene i nekorektne izjave klupskog službenika koja je samo za laike slučajna, nastao je čitav problem. Pokrenuta je lavina, iako je Boban Marjanović dobro i nema nikakvih zdravstvenih problema. To su pokazali lekarski pregledi u Milanu koje su nadgledali doktori San Antonija i posle kojih je potpisao profesionalni ugovor. Takođe, Bobana je pregledala naša medicinska komisija na čelu sa doktorom Radovanovićem napravivši od skenera do magnetne rezonance sve moguće preglede na kojima su svi rezultati bili negativni. Od lekarskog tima San Antonija dobili smo mejlom zahtev da Bobanu zabranjuju treninge sledećih šest do osam nedelja, a mi smo im izašli u susret da se u četvrtak pojavi u Los Anđelesu na dodatnim pregledima – rekao je Aleksandar Đorđević za KS Srbije.

Selektor „orlova“ sumnja i da je sve izrežirano, što ako je tačno su teške optužbe.

– Ne znamo na osnovu čega je došao taj zahtev jer je sa Marjanovićem, ponavljam, sve u najboljem redu. U pitanju nije viša sila, nego sila. To je apsolutno nešto više od košarke, nešto na šta ne možemo da utičemo. Ostaje još samo da se glasno zapitamo, uz veliku dozu gorčine, zbog čega je baš u ovom trenutku došla izjava stranog trenera koji nema baš nikakve veze sa našom reprezentacijom. Osim kao protivnik. Da li je možda instruisan od nekoga ko bi imao korist od svega ovoga, kako sportsku, tako i finansijsku. Postoji velika sumnja i razočaranje koje nije prvo ni poslednje posle svega što se desilo. U svakom slučaju naneta je šteta interesima srpske košarke, reprezentaciji kao i samom Bobanu Marjanoviću – zaključio je Đorđević.

0
0

7 Komentara

  1. Odmah se oglase grobarcici koji uvek imaju da kazu neku glupost i naprave teoriju zavere. Pitam ja iste kojeg je igraca partizan stvorio u svojoj skoli u zlatnim godinama ? Sve sto je valjalo uzeli ste od Covica, Hemofarma, crpili ste bre iz cele Srbije a nista niste stvorili. Dok je Covic bio u KSS naosvajali smo se medelja a sad Covke rusi Srbiju iako nema razlog za to jer Bobi nije vise igrac CZ

    0
    0
    Odgovori
  2. Auuuuu, eto propade srbija zbog usatog. Sta cemo sad covece??? Pa da li je moguce??? Nista, ako on ne igra necemo da idemo na evropsko i gotovo. Zamisli, nece da ga puste ahahahaha, pa koji ce nam on andrak, pa njega ce i klinci iz ulice da udvoje i on je gotov. Dule je svima ogjasnio ko je usati, ni deset poena nije mogao da ubvaci E MOJ djordjevicu, i od tebe nema vise nista!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Stub SrBstva…
    Nikada ništa za Srbiju, samo od iste uzimaj, otimaj i pljačkaj!!!
    Šta drugo očekivati od mafijaške pudle i njegove svite…

    0
    0
    Odgovori
  4. e moja srbijo eto vam vaseg lopina miska i pomocnog trenera sve samo bojkot repke jer pojedine face i miljenici se nemogu prodati od strane menadžera i kluba iz oredgrađa

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter