23
Košarka

FOTO: STARSPORT

DA LI ĆE DOĆI DO DETONACIJE? Zvezda poslala ponudu Milutinovu

Objavljeno: 24.07.15 u 20:56

Posle sednice Skupštine koja je večeras održana u prostorijama KK Crvena zvezda na Malom Kalemegdanu prvi čovek kluba Nebojša Čović odgovorao je na pitanja novinara.

Svakako jedno od najzanimljivijih bilo je vezano za centra Partizana Nikolu Milutinova.

– Za nas je to gotova stvar, poslali smo ponudu i čekamo odgovor. Ako ima hrabrosti doći će kod nas. Na njemu je da kaže, rekao je između ostalog Čović okupljenim novinarima.

Poznato je da se mladi centar naklazi na izlaznim vratima Partizana, ali do sada su u igri bili grčki velikani Panatinaikos i Olimpijakos, kao i turski Anadolu Efes, dok se Crvena zvezda samo stidljivo spominjala.

Milutinov je i dalje pod ugovorom sa Partizanom, ali bi lako mogao da izađe iz njega pošto mu klub duguje dosta novca. Takođe je poznato da je reprezentativac Srbije u nekoliko navrata govorio da nikada ne bi prešao u redove ljutog rivala, ostaje da sačekamo i da vidimo da li je čovek od reči.

Pre nepunih mesec dana Milutinova je na NBA draftu sa 26. pozicije pokupio San Antonio koji mu je preporučio da najmanje još jednu sezonu provede u nekom evroligaškom klubu.

Još jedna vest vezana za KK Partizan je da bi najvljeno pojačanje Nikola Ivanović ipak mogao da promeni smer u poslednjem trenutku i ode u drugi klub.

0
0

23 Komentara

  1. Gura vam ga čoki do kraja, kakvi ste vi papani, da hoce kupio bi sve do jednog ko vredi kod Vas samo da Vas ugasi, opet malo muke kod glodara

    0
    0
    Odgovori
  2. Koliko znam pokusali su Bogdana da dovedu pa nisu uspeli, isto tako i Gagija, nece uspeti ni Milutinova niti bilo koga iz Partizana, jer se ne isplati nikome da igra u klubu koji ce se ubrzo raspasti kao sto im se i vaterpolo klub raspao!

    0
    0
    Odgovori
  3. Mogu vam samo reći da je Milutinov već potpisao. Sve se to krije zbog atmosfere u reprezentaciji i biće objavljeno kad se završi Evropsko prvenstvo.

    0
    0
    Odgovori
  4. Buahahaha, Coki prolupao. Jeste dovodi i Pekovica, Bogdanovica, Lovernja, Veselog… To je deseti igrac koga on pokusava da dovede iz Partizana, a svi znamo koliko je uspeo. Bolje ti rodjace objasni Srbima sa Kosova ko je pojeo njihove pare, nego sto glumis sportskog radnika da bi oprao svoju biografiju oko koje se stalno spominju neka krivicna dela.

    0
    0
    Odgovori
  5. Најбољи су ови упишанци што му као прете.Идите да вам мама да сису пресвуче памперс па на спавање !

    0
    0
    Odgovori
  6. Glup sam ko tri k**ca! Nemam dve moždane ćelije u glavi, ali volim da ostavljam komentare! ZVEZDA PONOS PUŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BEND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ZATO IH CEPAJTE PUN GAS! ! !

    0
    0
    Odgovori
  7. Au To Čoviću..večeras veliki mag skače iz kreveta ,em gotov uper,em adresa Kalemegdan.Pa ponuda Milutinovu
    Gazi ,melji JsD…..grobara!
    Dule porani ujutro kod lekara da ti nepozli….
    Km km…Čoviću kupi ga i onda ga prodaj Olimpijsku,volim kad Dukljanska trenera gleda crveno beli dres
    Zvezde je život ostalo su sitnice!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  8. Docice do detonacije kad Coki pukne od muke sto posle Milosavljevica nije uspeo da otme ni Milutinova. Vece su sanse da Dzoni ostane u Partizanu i igra za nasu stipendiju nego da ode kod mutanta.

    0
    0
    Odgovori
    • Au al ce Covic da pukne od muke ako ga odbije Milutinov!!!Boli coveka bas ku..c,nece moci da spava!!!Dovesce nekog amera!!!

      0
      0
      Odgovori
  9. Tako je doktore, samo je.i i ne vadi ! Sprdaj se sa bednicima ! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE! ! P.S. SAMO ZVEZDAŠICE RAĐAJU PRAVE MUŠKARCE ! !

    0
    0
    Odgovori
    • Ovaj što se predstavlja kao KK druga liga je duševno obolelo lice,koje svoje komentare piše iz Laze Lazarevića.Duletovo maslo…

      0
      0
      Odgovori
  10. Ha ha ha da predje u mutant klub kod gazde kriminalca ha ha ha. Milutinov moze samo i neki veci klub od Partizana a ne u predgradje

    0
    0
    Odgovori
    • Мутант клуб који УАКУЦА ПОСЛЕДЊИ ЕКСЕР У КОВЧЕГ ПРОСТИТУЦИЈИ ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ ЈАООО КАКО ВАС ЋОКИ ****СВЕ ЈЕ СМЕШНО..:)))))УГАСИ ****** ЗА СВА ВРЕМЕНА :)))

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter