5
Košarka

NIJE IVANOVIĆ JEDINA META: Partizan želi dva crnogorska reprezentativca

Objavljeno: 22.07.15 u 23:52

U Partizanu su se posle odlazaka određenog broja igrača konačno okrenuli pregovrima sa košarkašima koji bi sledeće sezone mogli da nose crno-beli dres, a pored Nikole Ivanovića iz Budućnosti na meti kluba iz Humske je još jedan reprezentativac Crne Gore.

Kako prenosi podgorička Arena Partizan je blizu dogovora sa Seadom Šehovićem, koji je prethodnu sezonu proveo u skopskom MZT-u.

– Može biti, za sada još ništa nije definitivno, ali ima interesovanja, rekao je Vujošević za Arenu, a prenosi Sportska centrala.

Za isti list mladi Ivanović je potvrdio da vodi pregovore sa srpskim vicešampionom i dodao je da zna u kakvoj situaciji je klub što se tiče finansija, ali da mu je najvažnije da košarkaški napreduje.

Međutim, problem je u tome što na nešto više od dve nedelje do početka priprema trener Duško Vujošević još uvek nije obnovio ugovor sa klubom, a sve više se šuška da bi na njegovo mesto mogli da dođu ili Dejan Milojević ili Aleksandar Džikić.

0
0

5 Komentara

  1. Botovi mafijaške pudlice rade za sendvič i sok,a u podsvesti im je decenijska tortura počinjena od KK Partizan.Zato nazad u rupu miševi da vam ne jebem mamicu…

    0
    0
    Odgovori
  2. Баш ми је драго што долазе црногорци?!Ти исти ће још више да завале ове југословене,тужбе за неисплаћене зараде….Осмех ће да траје само док се камере не угасе

    0
    0
    Odgovori
  3. KAO I UVEK KK PARTIZAN RADI NA RAZVOJU MLADIH KOŠARKAŠA:-)DRUGIH DRŽAVA ,,,,I ONDA KmE….KME NEMA para…..
    Koliko reprezentativca je dao Partizan u mladu rapid.Srbije????

    0
    0
    Odgovori
  4. Ako su ludi,neka dodju da igraju za kikiriki,da treniraju od 6 ujutru,budu davljeni i psovani i igraju samo ABA ligu,bez evropskih utakmica,sto bi znacilo,nikakve sanse da ih neko primeti i ponudi im dobar ugovor.

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter