0
Košarka

FOTO: STARSPORT

LOŠE VESTI ZA ZVEZDAŠE: Reprezentativca očekuje duga pauza

Objavljeno: 19.07.15 u 21:51

Košarkaški klub Crvena zvezda već je napustilo nekoliko veoma važnih igrača iz prošle sezone, a loša vest je da će dobar deo priprema propustiti i igrač koji je ostao u timu koji predvodi Dejan Radonjić.

Član mlade reprezentacije Srbije i krilni centar Crvene zvezde Marko Tejić doživeo je povredu šake odnosno polomio je prst desne ruke na jučerašnjem polufinalnom meču Evropskog prvenstva u kojem je naša selekcija savladala Tursku.

Prve prognoze su glasile da bi Tejić mogao da pauzira četiri nedelje, a prema drugim nagađanjima pauza bi mogla da potraje puna dva meseca. Detaljeniji izveštaj biće poznat po povratku reprezentacije iz Italije u Srbiju odnosno posle snimanja.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

S obzirom da ABA liga počinje početkom oktobra, ako se obistine najcrnje slutnje Tejić će praktično bez dana priprema dočekati novu sezonu.

Dodatni problem za trenera Dejana Radonjića je i sada već hronična povreda leđa Stefana Jovića zbog koje će plejmejker izostati sa predstojećeg Evropskog prvenstva.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter