7
Košarka

FOTO: kss.rs

PEH ZA ĐORĐEVIĆA: Povređeni plej neće moći na Evropsko prvenstvo

Objavljeno: 18.07.15 u 09:34

Selektor košarkaške reprezentacije Srbije, Alensadar Đorđević, našao se na mukama, pošto će mu učešće otkazati rezervni plejmejker.

Reč je o organizatoru igre Crvene zvezde, Stefanu Joviću, kome su doktori konstatovali da nije sanirao povredu leđa zbog čega će morati da miruje barem tri sedmice.

Kako prenosi Sportski žurnal, srebrni košarkaš sa Svetskog prvenstva iz Španije, još od finiša sezone „vuče“ problem sa leđima koji do sada nije uspeo da sanira.

Stefan Jovic - Srbija

Saša Đorđević ipak je odlučio da pozove ovog plejmejkera i uvrsti ga na najuži spisak potencijalnih putnika na EP.

Ipak, lekarski tim je utvrdio da problem sa leđima ovog igrača i dalje postoji zbog čega će morati da miruje predstojeće tri nedelje. Prevedeno: Jović će propustiti najveći deo priprema za Evropsko prvenstvo i neće moći da bude spreman kao ostali igrači.

Za sada nije poznato ko će zameniti igrača crveno-belih u nacionalnom timu, ali se „šuška“ da bi Đorđevićev pik mogao da padne na igrača Bajerna, Vasu Micića

 

 

0
0

7 Komentara

  1. cuj ovog jovic extra klasa? ahahahah u odbrani je dobar u napadu je ocajan, vise nego ocajan.. imamo dovoljno igraca na toj poziciji, po meni on ne treba ni da dobija poziv za reprezentaciju..

    0
    0
    Odgovori
  2. Ima Marković, po potrebi i Nedović i Bogdanović mogu odigrati pleja, ali Teodosić i Marković su dovoljni na toj poziciji

    0
    0
    Odgovori
  3. Vidim da se ostali komentatori razumeju u kosarku ko Maricu u…. Jovic je eksta klasa, to svi znaju svo koji prate kosarku. Mozda bi trebalo da zamolimo Daloa da uzme sprsko drzavljanstvo? Mrznja je strasna stvar, Ali kad imas dobrog ucitelja Dula nista nije nemoguce….

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter