4
AdmiralBet ABA Liga

VUJOŠEVIĆ NA POTEZU: Košarkaš Unikahe hoće u Partizan?

Objavljeno: 16.07.15 u 08:25

Neizvesno je u kakvom će sastavu Košarkaški klub Partizan dočekati početak sezone, ali i pored svih finansijskih problema crno-beli su magnet za mlade košarkaše.

Jedan od njih je Dejan Todorović (21) koji je od 2011. godine bio član Unikahe, ali ovog leta nije produžio ugovor. Bek rođen u Mrkonjić Gradu odbija ponude iz Evrope i kako kaže čeka poziv Partizana. Naime, Todorovića u svojim redovima želi da vidi Ostende, ali on ne želi u Belgiju. Želja mu je Partizan i nijedan drugi klub. Sada je na potezu Partizan na čelu sa trenerom Duškom Vujoševićem.

0
0

4 Komentara

  1. Verovatno misli da država i dalje daje po 15.000.000 eura na godsinjem nivou pa želi da dođe ! Gledali ste emisiju gde je menadzer Raznjatovic objašnjavao kako ga je partizan „doveo“ !!! NIsu ni gledali cifru…samo potpisali……što da gledaju kada je napaćeni nardo plaćao transfere i slike…i sve ostalo…..CAO, nema više…sada dobijate „samo“ 3 miliona, što je opet veća cifra nego što dobija ZVEZDA !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter