2
Košarka

FOTO: STARSPORT

SLUČAJ VILIJAMS I MARIHUANA: Šta Zvezda kaže na sve to!?

Objavljeno: 16.07.15 u 12:44

Plejmeker Crvene zvezde Markus Vilijams pao je na doping testu posle prve utakmice finala plej-ofa protiv Partizana, a klub je najavio disciplinski postupak protiv njega. 

Doping test urađen je posle prvog meča finala plej-ofa, a rezultati analiza stigli su juče iz Beča u KS Srbije. Na njima se potvrđuje da je Markus Vilijams koristio marihuanu. Amerikanca čeka duža suspenzija, a klub je najavio i disciplinski postupak.

– Američki internacionalac ima pravo da o svom trošku u roku od sedam dana pošalje pismeno izjašnjenje o celom slučaju ili zatraži analizu B uzorka, što mu je klub i sugerisao. Ukoliko to ne učini uzorak A će se smatrati kao validan i konačan.

KK Crvena zvezda Telekom se maksimalno zalaže za sve vrednosti koje propagira sport i zdušno se bori protiv korišćenja nedozvoljenih sredstava. Iz tog razloga, KK Crvena zvezda Telekom će sačekati konačnu potvrdu Antidoping agencije Republike Srbije, kao i odluku KSS-a, i ukoliko se konačno utvrdi da je Markus Vilijams bio pozitivan na nedozvoljenu suspstancu klub će doneti oštre disciplinske mere u skladu sa disciplinskim pravilnikom koji se rigorozno odnosi prema ovakvim slučajevima – navodi se u klupskom saopštenju.

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter