3
Košarka

KKCZ: Reagujemo kako bi se odbranili od pokušaja destabilizacije kluba

Objavljeno: 13.07.15 u 13:37

Današnja vest da bi Nikola Kalinić mogao da napusti Crvenu zvezdu i pređe u Fenerbahče i spekulacije da bi Jaka Blažič takođe mogao da se preseli u Tursku praktično su primorali klub sa Malog Kalemegdana da se odlasi saopštenjem.

Saopštenje KK Crvena zvezda prenosimo u celosti:

– Usled sve učestalijih medijskih spekulacija vezanih za transfere igrača u kojima se pominje KK Crvena zvezda Telekom primorani smo da reagujemo kako bismo se odbranili od bilo kakvih pokušaja destabilizacije kluba. Tokom čitave prošle sezone, kao i po završetku takmičenja, u medijima su se pojavljivale brojne spekulacije sa navodnim dovođenjem raznoraznih igrača koje su se pokazale kao neistinite. Međutim, u poslednje vreme KK Crvena zvezda Telekom suočena je sa nešto drugačijom vrstom pritiska. Ovog puta mediji iz Crvene zvezde „odvode“ igrače. Navešćemo samo poslednje primere Jake Blažiča i Nikole Kalinića.

Apsolutno smo svesni činjenice da je Crvena zvezda Telekom osvajanjem tri trofeja u najuspešnijoj sezoni u istoriji kluba napravila ogroman iskorak, a da je izvanrednim rezultatima u evrokupovima u poslednje dve sezone postala i značajan faktor na međunarodnoj sceni. Takođe, svesni smo činjenice da Zvezda u svojim redovima ima veliki broj reprezentativaca koji su vrhunskim partijama u Evroligi skrenuli pažnju najboljih i najbogatijih klubova Evrope. Na to smo posebno ponosni, jer je to odraz kvaliteta rada u Zvezdi.

Interesovanje velikih evropskih klubova za prvotimce crveno-belih shodno svemu tome je normalna stvar i na to zvezdaška javnost treba da se navikne. Međutim, isto tako svima treba da bude jasno da su Blažič i Kalinić pod važećim ugovorima sa Zvezdom, a da će sve eventualne transfere KK Crvena zvezda obavljati na profesionalan način, ne putem medija, i to u skladu sa politikom kluba.

KK Crvena zvezda Telekom više neće ni na koji način komentarisati bilo kakve napise ovog tipa, a javnost će o svim transferima, kao i do sada, biti blagovremeno obaveštena, piše u saopštenju KK Crvena zvezda.

Kakav je vaš stav o eventualnom transferu Nikole Kalinića odnosno da se pitate da li biste ga prodali i za koliko novca, glasajte OVDE.

0
0

3 Komentara

  1. Pa ovo je već živa sprdačina ! Klub koji je pre tri dana ugašen, i sada postoji ILR ZELEZNIK , izdaje saopštenje ….
    Pa lepo ste vi kao jedini sajt , neki dan postavili pitanje : “ ko je ko ovde, i kako se ko zove “ !!!????? A državni organi koji bi trebalo da reaguju na ovu najveću istorijsku prevaru u sportu , ćute , li ćute !!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter