12
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

NEBOJŠA ČOVIĆ: Gde su sada oni koji govore da se davimo u parama?

Objavljeno: 11.07.15 u 13:20

Prvi čovek Crvene zvezde, Nebojša Čović oglasio se povodom zabrane BAT-a crveno-belima da registruju nove igrače zbog dugovanja iz prethodnih sezona.

Novac se duguje Rašku Katiću, Tadiji Dragićeviću i Marku Simonoviću.

– To što se desilo nije ništa neuobičajeno, takve stvari se dešavaju. Radi se o dugovanjima prema igračima u sezoni 2013/2014. Određena suma se duguje Rašku Katiću, Marku Simonoviću i Tadiji Dragićeviću – kratko je prokomentarisao Čović i potom dodao:

– Govorilo se da smo državni projekat i da se davimo u parama. Ali, evo dokaza koliko su te priče bile tačne. Da je istina to što se toliko isticalo sada sigurno ne bismo imali ovu vrstu problema. Ali, kao što nismo kukali ni tokom prošle sezone u kojoj je bilo problema, a koja je bila najuspešnija u istoriji kluba, tako nećemo kukati ni sada. Prioritet nam je bio da izmirimo sve obaveze po Unapred pripremljenom planu reorganizacije. To smo uspešno okončali, a sada ćemo se potruditi da pronađemo rešenje i za ovu situaciju. Siguran sam da zvezdaška javnost nema razloga za brigu i da ćemo učiniti sve da rešimo problem dugovanja prema pomenutim igračima.

Na kraju prvi čovek crveno-belih je poručio:

– Žao mi je što u Srbiji već dugo vremena samo negativna vest izaziva pažnju. Zato ću možda i rastužiti neke informacijom da se KK Crvena zvezda po ovom pitanju više neće oglašavati – zaključio je Čović za klupski sajt.

0
0

12 Komentara

  1. STO SE SADA IZVLACIS MRCINO JEDNA KADA SI NA KRAJU SEZON. LAJAO NA SVA USTA DA SI SKUPIO ZA SVOJ CIGANSKI KLUB BUZET OD 4,5MILIONA€…I UZ TO SI DVA PUTA PONOVIO DA IMAS PARE ZA SVE PLATE I ZAOSTALE DUGOVE… SPLACINO SMRDLJIVA

    0
    0
    Odgovori
  2. Zar ovaj covek ne rece da im je budjet za narednU sezonu 5 miliona evra!? Da li je neki nas kk klub organizovao zvucnije i skuplje pojacanje od Vilijamsa? Sta je sa dugom od 16 miliona i koji je ovo kluib: cz telekom ili cz kalimegdan!? Covic rece , pre neki dan, nekakvu besmisao koju je apsurdno i prepricavati.

    0
    0
    Odgovori
  3. Интернет гробари на својој тастатура трибини ! Ваш председник беше онај што га мафијаши боцкају ножем !? Питам се зашто !?

    0
    0
    Odgovori
  4. Opet se oglasio postenjacina i dezurni pripovedac o moralu. Prvo gospodine objasnite ako znate koja je politicka pozadina ubistva premijera, gde su pare sa Kosova i ko je prebio Andjusa. Lako cemo za suspenziju i sve ostalo. Ovo su mnogo vaznije teme.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa ti se postarao, da se ne davite !!! Dokle ce nas ovaj ekstra kriminalac smatrati debilima !!!? Pa zar si ovu istorijsku prevaru ,možda radio za džabe i nisi debelo naplatio svoje prevarantske ideje UPPR-a , a bogami ima tu i dosta „prijatelja kluba“ koji se moraju namiriti ……
    Ipak su tu milioni evra koji su se valjali , pa „troškovi“ nisu baš malecki..
    E, moj Coki , kad tad ćeš završiti tamo gde moraš završiti………

    0
    0
    Odgovori
  6. Persira pudla sama sebi… Daviš se ti u parama, isto kao što ćeš se daviti u go***ma kada zglajzne picousti, pa te privedu pravdi za sva nedela koja si počinio… A što se ove situacije tiče, ne sumnjam da će ponovo poreski obveznici ekspresno rešiti ovu malu neprijatnost… Par hiljada bolesnih klinaca, trudnica, penzionera i sl. ostane bez svog sledovanja i eto nama mutanta ponovo na nogama…

    0
    0
    Odgovori
  7. Da je drzave i zakona ti bi prijatelju odavno robijao. Nazalost umesto toga ti ne izbijas iz medija i plasiras se kao vrhunski strucnjak iz oblasti ekonomije i kosarke.

    0
    0
    Odgovori
  8. Mora se negde malo okinuti da ne bude sve savrseno. Ovako cete zamazati oci ljudima da misle da stvarno nemate para. Mafiosi!

    0
    0
    Odgovori
    • У праву си ! Све си у праву ! Ево дат ћемо и вама 200.000 евра за пола Дулетове стипендије !

      0
      0
      Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter