0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: KK CZ

U ZVEZDI PROGOVORILI: Pregovori sa Big Sofom su…

Objavljeno: 03.07.15 u 12:44

Povodom sve brojnijih spekulacija oko dovođenja pojačanja za narednu sezonu, oglasio se direktor KK Crvene zvezde Telekom Davor Ristović pre svega kako bi demantovao glasine oko navodnog dolaska Sofoklisa Skorcijanitisa u redove crveno-belih.

– Moram da naglasim da su priče o dolasku Sofoklisa Skorcanitisa u Crvenu zvezdu potpuna dezinformacija – počinje priču direktor crveno-belih Davor Ristović i dodaje:

– Skorcanitis je izvanredan igrač, sigurno jedan od najboljih centara Evrope, ali sa njim ili njegovim menadžerom niko iz kluba nije bio u kontaktu, niti je o njemu kao potencijalnom pojačanju bilo ko razmišljao. Drago nam je da nas mediji, evropski i domaći, dovode u vezu sa igračima renomea Skorcijanitisa, ali jednostavno moram da kažem da taj transfer uopšte nije realan – konstatovao je Ristović i na kraju istakao:

– I tokom sezone su nas mediji dovodili u vezu sa velikim brojem igrača i ispostavilo se da su informacije bile netačne, jer posle dugo godina Zvezda tokom sezone nije dovela niti otpustila nijednog igrača. U buduće se nećemo oglašavati povodom spekulacija oko pojačanja, jer je ilizurno da demantujemo svako ime koje se dovodi u vezu sa klubom. Zvezdinim navijačima poručujemo da ćemo kao i do sada odmah po potpisavanju ugovora sa nekim od igrača, tu informaciju odmah objaviti, kao što je to bi slučaj nedavno sa Lazićem, Cirbesom i trenerom Radonjićem – zaključio je Ristović

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter