0
Košarka

TENISERKA ISPROZIVALA NBA ZVEZDU: Karmelo Entoni je previše mekan

Objavljeno: 03.07.15 u 14:49

Američka teniserka Koko Vandevege, rešila je da „otvori oči“ superstaru Njujork Niksa, Karmelu Entoniju.

Vandevege trenutno igra na Vilbldonu na kojem je uspela da eliminiše i 11 igračicu sveta, Karolinu Piškovu u sredu. Osim toga, ova 47. dama svetskog tenisa, kako se ispostavilo, je i bratanica bivšeg igrača Njujork Niksa, Kikija Vandervegea.

Zanimljivo, Koko Vandervege je 2003. godine bila sa tadašnjim generalnim menadžerom Denver Nagetsa, Kikijem, na čuvenom draftu na kojem je on izabrao Karmela Entonija odmah posle srpskog košarkaša Darka Miličića.

Za vreme svog boravka u Londonu, Vandervege je upitana da pojasni kakav je to Karmelo Entoni.

– Ono što mogu da kažem za Karmela jeste da je suviše mekan. Naravno, to je sve moj lični doživljaj i moje lično mišljenje. Ali da, mislim da je mekan. Mislim da on nema taj neki „killer instict“ u svojim očima. On nije predator. Barem nije bio takav poslednje sezone. Verujem da to možda ima u sebi, zato što sam to videla kada su ušli u plej-of – rekla ja Vandervege.

Ona je takođe naglasila da bi Njujork Niksi možda mogli da porazmisle da potraže druge opcije osim Karmela Entonija kome su dali ugovor na pet sezona vredan 124 miliona dolara.

– Takođe ja verujem da bi Karmelu bilo potrebno da ima još kvalitetnih igrača oko sebe koji imaju taj instikt ubice, zato što na taj način oni mogu da ga pokrenu i probude. A pošto on ima toliko visoku platu, Niksi su na izvestan način u ćorsokaku pošto ne mogu da dovedu kvalitetne igrače koji žele jake ugovore. Tako će im biti teško – realna je teniserka. Vandervege će u trećoj rundi Vimbldona igrati sa australijnkom Samatom Stosur, piše NBA Serbia.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter