0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NIJE SAMO TURSKA OPCIJA: Milosavljević šalje Nedovića u Zvezdu?

Objavljeno: 23.06.15 u 17:02

Odmah po okončanju košarkaške sezone počelo se sa spekulacijama gde bi pojedini košarkaši Partizana i Crvene zvezde mogli da nastave karijere, a jedan od njih je i Dragan Milosavljević.

Najpre se pojavila informacija da bi kapiten crno-belih mogao da se pridruži Novici Veličkoviću u Trabzonu, a najnovija vest je da se za beka reprezentacije Srbije zainteresovala španska Valensija.

Prema saznanjima radija Kadena Ser Milosavljević bi u timu trebalo da zemani kolegu iz reprezentacije Nemanju Nedovića, koji bi prema istom izvoru trebalo da dobije odrešene ruke u izboru nove sredine bez obzira što ima još godinu dana ugovora sa Valensijom. Podsećamo da za ovaj tim već igra jedan bivši kapiten Partizana – Vladimir Lučić.

Naravno to je odmah podgrejalo nade navijača Crvene zvezde da bi „kombo“ bek mogao da se vrati u redove svog bivšeg kluba, a koliko je to realna opcija saznaćemo verovatno uskoro.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter