1
Košarka

Foto: KK Crvena zvezda

ZVEZDAŠI PRODAVALI KARTE: Da li su Jović, Dangubić, Blažič i Tejić nadmašili rezultat prethodnika? (FOTO)

Objavljeno: 17.06.15 u 17:52

Košarkaši Crvene zvezde Telekom po drugi put su se našli u ulozi prodavaca sezonskih karata. Posle Luke Mitorvića, Bobana Marjanovića, Markusa Vilijamsa i Maika Cirbesa u poslovnici Eventima u TC Ušće prodavci su bilii Stefan Jović, Nemanja Dangubić, Jaka Blažič i Marko Tejić.

Jović, Dangubić, Blažič i Tejić imali su veliku želju da nadmaše rezultat Bobija, Luke, Markusa i Maika koji su prošle godine prodali čak 78 karata, ali u tome nisu uspeli.

Karte su u tandemu prvo prodavali Jović i Blažič, a potom Tejić i Dangubić koji su potpisivali vaučere i strpljivo se slikali sa navijačima koji su poželeli da baš iz njihovih ruku dobiju godišnju kartu za sezonu 2015/2016.

– Zadovoljan sam prodajom. Zanimljivo iskustvo i lepo druženje. Očekujem da ćemo i sledeće sezone imati veliku podršku navijača i da ćemo zajedničkim snagamo doći do željenih ciljeva. Ovo je zaista izvanredna akcija, evidentno je bilo da su ljudi koji su došli da kupe sezonske karte oduševljeni i za nas to predstavlja veliko zadovoljstvo – rekao je Stefan Jović.

Foto: KK Crvena zvezda
Foto: KK Crvena zvezda

Pretprodaja sezonskih ulaznica KK Crvena zvezda, koja omogućuje popust i do 20 odsto u odnosu na redovnu prodaju koja će biti u septembru, trajaće još samo četiri dana, odnosno zaključno sa 20. junom.

– Pozivamo navijače da iskoriste popust i na vreme rezervišu svoje mesto za sve mečeve koje Crvena zvezda naredne sezone bude igrala kao domaćin u Evroligi, ABA ligi i domaćem šampionatu, jer će zbog trostruko manjeg kapaciteta dvorane Pionir u odnosu na Kombank arenu u opticaju biti znatno manji broj dnevnih ulaznica.

Takođe, posebno naglašavamo da se kupovinom ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći klubu da i dalje beleži vrhunske rezultate i osvaja trofeje – navodi se na sajtu KK Crvena zvezda.

A danas se riča o Cirbiću, koji je posrbio sebe i Đenku, a Zvezdu sutra očekuje treći meč finalne serije sa partizanom. Evo očekivanja Dejana Radonjića.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter