5
Košarka

FOTO: STARSPORT

POZIV ZVEZDAŠIMA: Pomozite klubu – kupite sezonske karte od svojih omiljenih košarkaša

Objavljeno: 16.06.15 u 20:23

Navijači Crvene zvezde ponovo će imati nesvakidašnju privilegiju. Kao i prošle godine biće u prilici da sezonske karte kupe direktno od igrača čijim potezima na terenu se dive.

Četvorica prvotimaca crveno-belih Stefan Jović, Nemanja Dangubić, Jaka Blažič i Marko Tejić će u sredu od 13 sati u poslovnici Eventima u TC Ušće biti u ulozi prodavaca sezonskih karata. Biće to još jedna lepa prilika za druženje, ali i mogućnost da im navijači direktno pruže podršku pred treću utakmicu finalne serije plej-ofa Super lige Srbije.

KK Crvena zvezda Telekom tako će nastaviti sa ustaljenom praksom interakcije igrača sa navijačima, a ovo će biti i najbolja moguća pozivnica za Zvezdine pristalice da iskoriste popuste koje nudi pretprodaja i na vreme rezervišu svoje mesto za utakmice Zvezdinih košarkaša naredne sezone. Podsećamo da se u pretprodaji sezonske karte mogu kupiti sa popustom do 20 odsto, a važna napomena je da se pretprodaja završava zaključno sa 20. junom.

Crvena zvezda posebno naglašava da će se u poslovnici Eventima u TC Ušće prodavati sezonske karte za tribine i partere, a da će se za lože izdavati vaučeri sa kojima će se godišnje ulaznice preuzimati u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu.

Kupovinom ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski navijači pomažu klubu da nastavi da beleži vrhunske rezultate i osvaja trofeje.

0
0

5 Komentara

  1. To je fora, kao traze od navijaca da kupuju sezonske a ovamo DRZAVA SAMO PUNI KASU FMP u. Kako ste isplatili Prosineckog da li je negde objavljeno ODAKLE??? Naravno, VLADA RADI FMP SE GRADI!!! Sve ce to na naplatu uskoro. Necete vise moci da se zovete ni fmp ni mladenovac ni donje roposiste, dolazi vam kraj i vama i ovima sto vas pune lovom !!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Xaxaxayaxa druze sledece sezone vraca se kk cz , ovo je bila rekonstrukcija koja ze zvala nova zvezda da bi staru vratila u zivot , i napravljen je plan od 5 godina da se vrate pare tako da od sledece sezone necete moci da kukate fmp ovo ono xaxaxaax 😉 😉 😉 IDEMOOOO DELIJEEEEEEEEEE !!!!! KOMPLEXI SU NE IZLECIVI !!!!!!

    0
    0
    Odgovori
  3. Toliko su se dizale u nebesa price kao navijaci Crvene zvezde napravile neke rekorde na utakmicama, a ovde se bukvalno mole jer nije Coki bas tako mutav, nije on u minusu, kad radi sva ova razna sranja sa FMP-om, doduse FMP je ovo istorijski uspeh igranje u Evroligi, dok Cigani njima to isto sta ih briga, samo voleo bi bas da vidim sta bi uradili kada bi se odmrznula bivsa KKCZ Mali Kalemegdan a da ostane Cokijeva FMP-Crvena Zvezda TELEKOM, za koju bi onda Zvezdu navijali hahaha

    0
    0
    Odgovori
  4. KKCZ je dozivela i poslednje „zivotno“ iskustvo, koje bi trebalo da bude potpuno razlicito od svih predjasnjih iskustava: SMRT !!! .!. XXAAXXAA .!.

    0
    0
    Odgovori
  5. Pa do sada se pisalo na svaka dva dana da se požuri sa kupovinom jer će se sve za čas rasprodati!? 😀 xaxaxaxaxaxaxa Nemaju gani naviku da gledaju basket, a i malo im je skupo da plaćaju Ćokijev klub i sledeće sezone jer se sledeće godine odmrzava prava KK CZ sa Malog Kalemegdana…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter