0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NA VRHU LISTE: Marjanović ispred Dijamantidisa

Objavljeno: 11.06.15 u 20:48

Nakon što su pre nedelju dana napravili listu 10 najboljih američkih igrača koji nastupaju u Evropi, a tokom leta će biti slobodni agenti, na sajtu Jurohups su isto uradili i sa košarkašima sa „starog kontinenta“ odnosno onima koji imaju pasoš neke od evropskih zemalja.

Sasvim očekivano na vrhu te liste se nalazi Boban Marjanović kojem ističe ugovor sa Crvenom zvezdom, ali i dalje nije poznato gde bi mogao da nastavi karijeru. Pričalo se da interesovanje pokazuju i Barselona i Real Madrid, ali prema rečima nejgovog menadžera najrealnija opcija je selidba u NBA.

FOTO: Eurohoops/Printscreen
FOTO: Eurohoops/Printscreen

Moglo bi da se kaže da je iznenađenje plasman centra Nižnjeg Novgoroda Artjoma Parahuskija na drugo mesto, ali svi koji su pratili igre ovog Belorusa znaju zbog čega je to tako.

Od naših igrača tu je još Zoran Erceg koji napušta Galatasaraj, a ko će uspeti da ga privoli u svoje carstvo saznaćemo vrlo brzo.

Evo i komletne liste Top10 slobodnih agenata

1. Boban Marjanović
2. Artjom Parahuski
3. Ante Tomić
4. Marselino Uertas (ima italijanski pasoš)
5. Zoran Erceg
6. Dimitris Dijamantidis
7. Kostas Slukas
8. Džejson Grejndžer (ima italijanski pasoš)
9. Nikos Zizis
10. Janis Burusis

Zanimljivo je da je trener crveno-belih Dejan Radonjić najavio da bi prvi meč finala plej-ofa mogla da preskoče dva igrača, a da li je među njima baš Marjanović iili Markus Vilijams saznajte klikom ovde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter