0
Košarka

FOTO: STARSPORT

ČAK I AKO NE IGRAJU TROJICA IGRAČA: Tepić se uzda u prednost domaćeg terena!

Objavljeno: 06.06.15 u 18:54

Partizan u nedelju od 20 časova u Pioniru igra prvi meč polufinala plej-ofa sa Metalcem iz Valjeva. POlufinalna serija igra se na dve pobede, a drugi susret igra se u Valjevu u utorak.

Košarkaš crno-belih Milenko Tepić rekao je da njegov tim Metalac shvata izuzetno ozbiljno.

Oni su pokazali ove sezone da su veoma ozbiljan tim. Plasmanom u plej-of i zauzimanjem trećeg mesta su ispunili svoj osnovni cilj. Rano su došli do tog trećeg mesta, što dovoljno govori govori o njihovom kvalitetu. Za nas je prva utakmica jako važna. Imamo prednost domaćeg terena, nadam se da ćemo nastavititi kontinuitet dobrih igara i da ćemo doći do pobede –  rekao je Tepić.

Crno-beli će igrati bez Eda Murića, a pod znakom pitanja su i kapiten Dragan Milosavljević, koji se danas družio sa navijačima i Aleksandar Pavlović.

Karte za duel sa Metalcem u prodaju su samo na dan utakmice, a podsetite se i šta je pred ovaj duel rekao trener Vujošević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter