0
Košarka

DOBRE VESTI ZA STIVA KERA: Klej Tompson se oporavio, igra od prvog meča s Klivlendom

Objavljeno: 03.06.15 u 11:55

Ol-star bek Golden Stejt Voriorsa, Klej Tompson, moći će da pomogne svom timu već od prvog meča finalne serije sa Klivlend Kvalirsima.

 Fantatični šuter Golden Stejta zaradio je potres mozga u petoj utakmici finalne serije Zapadne konferencije sa Hjuston Roketsima, nakon čega je povraćao.

Zbog svega togao njegovi nastupi u seriji velikog finala bili su upitni. Ipak, Tompson kaže da se oseća dobro i doktori su mu dali zeleno svetlo za okršaje sa timom Lebrona Džejmsa.

– Iskren da budem, jako dobro se osećam već nekoliko dana. Trenirao sam, stvarno mislim da se sve vratilo u normalu – poručio je Klej Tompson.

Ovaj momak je tokom plej-ofa prosečno beležio po 19,7 poena uz 3,7 skokova i 2,9 asistencija po meču i bio je drugi strelac ekipe, odmah iza Stefa Karija.

Tomspon je u NBA ligu stigao još 2011. godine sa univerziteta Vašington Stejt, kao 11. pik u izboru sadašnjeg tima, Golden Stejta.

 Vest o povratku Tompsona na teren potvrdili su i Golden Stejt Voriorsi.

 

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter