1
Košarka

NA PUTU KA PRVOM MESTU: Zvezda nikoga neće potceniti!

Objavljeno: 28.05.15 u 16:59

Nema stajanja ni zaustavljanja do konačnog cilja, još jednog trofeja do kraja sezone. Na tom putu podrazumeva se i pobeda nad FMP-om u 12. kolu Superlige Srbije, ističe Jaka Blažič.

– FMP je veoma mlad i talentovan tim. Krasi ih brza igra sa dosta šuteva za tri poena i ako ih krene mogu da budu veoma nezgodni. Moraćemo da budemo veoma čvrsti i pokretljivi u odbrani kako im ne bismo dozvolili otverene šuteve. Igraju veoma borbeno, a na takvu njihovu igru odgovorićemo još većom agresijom. I u ovom meču imamo ulogu favorita, potrudićemo se da je opravdamo i zabeležimo još jednu pobedu – rekao je Blažič za klupski sajt.

Cilj je prvo mesto pred početak plej-ofa.
– Finiš sezone se polako bliži. Na dobrom smo putu da zaržimo prvo mesto do kraja ligaškog dela takmičenja, što će nam omogućiti prednost domaćeg terena u plej-ofu. To je bio naš cilj i daćemo sve od sebe da ga ostvarimo – naveo je bek Zvezde.

Zvezda nikoga neće potceniti, pa ni FMP. 
U prošlom kolu protiv Konstantina imali smo izvanredan pristup. Nijednog trenutka nismo potcenili protivnika od koga smo objektivno kvalitetniji i kao posledica svega usledio je veoma ubedljiv trijumf. Igrali smo veoma angažovano svih 40 minuta i takav odnos prema igri moraćemo da ponovimo i u duelu sa FMP-om – zaključio je Blažič.

Utakmica 12. kola Superlige između FMP Železnika i Crvene zvezde igra se u petak od 20 časova.

A osim što je pobedonosni niz sve duži i duži, još nešto ovih dana crveno-belim košarkašim adaje dodatni motiv i izmamilo im je osmeh na lice…

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter