0
Košarka

Foto: STARSPORT

TEJIĆ O MOTIVISANOM KONSTANTINU: Iznenadili su u poslednja dva kola

Objavljeno: 27.05.15 u 16:44

Košarkaši Crvene zvezde ne znaju za poraz u dosadašnjem delu Super lige Srbije i žele da 11. recku zabeleže večeras u duelu sa Konstantinom, koji se igra od 19.00 časova. 

Iako su crveno-beli favoriti u duelu sa Nišlijama koji do sada imaju skor od tri pobede i sedam poraza, mladi Marko Tejić poziva na oprez. 

– Utakmice se smenjuju kao na traci. Duel sa Konstantinom će nam biti treći meč u samo pet dana. Međutim, svemu tome moramo da se prilagodimo, jer dobro znamo naš cilj u Super ligi Srbije – rekao je Tejić.

Konstantin motivisan stiže u “Pionir”.

– Prijatno iznenadio dobrim igrama i rezultatima u poslednja dva kola. Savladali su FMP u neizvesnoj završnici i potom su trijumfovali nad Vojvodinom i time dokazali da su u odličnoj formi. Reč je o veoma borbenoj ekipi koja je željna dokazivanja i sigurno će imati mnogo motiva da se u Pioniru prikaže u što boljem svetlu – ističe Tejić.

Mladi krilni centar je pozvao publiku da dođe u “Pionir” i vidi još jednu zanimljivu utakmicu.

– Naš zadatak i u ovom meču biće isti kao i u prethodnih deset kola, a to je da zabeležimo pobedu. Činjenica je da imamo kvalitetniji tim, da nosimo epitet favorita, ali to ćemo moći da dokažemo na parketu samo ukoliko budemo imali ispravan pristup. Od prvog minuta moramo da nametnemo naš prepoznatljiv ritam, da odigramo veoma čvrsto i agresivno u odbrani. Ispunjavanje svih defanzivnih zadataka na najvišem nivou omogućiće nam da igramo raznovrsno i efikasno u napadu. Nadam se da ćemo pružiti još jednu dobru partiju i da ćemo upisati novu pobedu – zaključio je Tejić, koji je odlično odigrao u prošlom meču.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter