3
Košarka

FOTO: STARSPORT

KLS: Zvezda se poigravala sa Nišlijama (FOTO)

Objavljeno: 27.05.15 u 20:30

Košarkaši Crvene zvezde zabeležili su novu pobedu u domaćem šampionatu pošto su pred oko 500 gledalaca u Pioniru u meču 11. kola savladali niški Konstantin sa 104:68 (33:20, 28:8, 24:13, 19:27) zadržavši tako maksimalna učinak.

Ni pre početka meča se nije postavljalo pitanje ko će pobediti već samo sa koliko poena razlike će biti izražen trijumf beogradskog tima koji je u prvih 20 minuta ubacio čak 61 poen, što je omogućilo treneru Radonjiću da ukaže značajniju šansu i mlađim igračima.

Tako je Tejić odigrao 22 minuta, Rebić 15, a Aleksandar Aranitović koji je danas menjao Stefana Jovića 11 minuta. U nastavku nije bilo potrebe da crveno-beli previše forsiraju, pa su NIšlije izbegle potpuni debakl koji je bio u najavi.

Čak šest igrača domaćeg tima imalo je dvocifren učinak, a najefikasniji je bio Marjanović sa 19 poena i čak 16 skokova za svega 20 minuta u igri. I drugi centar Cirbes je bio efikasan sa 16 poena, Tejić je dodao 13, Blažič 11, a Dženkins i Dangubić po 10. U gostujućem timu bolji od ostalih bio je Gudžić sa 13 poena, a po devet su ubacili Veličković i Savić.

Zvezda posle nove pobede ima učinak 11/0, dok je Konstantin uz tri trijumfa zabeležio i osam poraza.

0
0

3 Komentara

  1. Tako je majstori! Raduje me ozbiljan odnos prema dresu ma ko da je protivnik, to je odlika sampiona. Sada jos jace, jer mi smo Zvezda i trofej stize polako na Mali Kalemegdan, u vitrine kosarkaske institucije.

    0
    0
    Odgovori
  2. Tvrdim nepobedivi smo! ZVEZDA PONOS POŠTENE SRBIJE, NAJVEĆI BREND NA BALKANU I JEDINI KLUB KOJI NIKADA NIJE ISPADAO IZ PRVE LIGE!!!

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter