0
Košarka

FOTO:STARSPORT

SKLAPANJE KOCKICA: Obradović želi u Feneru kapitena reprezentacije Srbije

Objavljeno: 26.05.15 u 16:38

Nakon što je u ponedeljak potvrđeno da je Željko Obradović potpisao novi dvogodišnji ugovor sa Fenerbahčeom turski mediji su već krenuli u licitiranje ko su potencijalna pojačanja kluba iz Istanbula.

Naravno prvi „pik“ turskih novinara kao i prošlog leta je novoimenovani kapiten reprezentacije Srbije Miloš Teodosić, koji je pre samo godinu dana produžio saradnju sa moskovskim CSKA (trogodišnji ugovor) i veliko je pitanje da li su „armejci“ spremni da ga se odreknu.

U Fenerbahčeu se navodno nadaju da je ruski šampion u fazi reorganizacije i da čak ni Miloš Teodosić neće „preživeti“ odnosno da će mu biti omogućeno da promeni klub.

Druga želja istanbulskog kluba navodno je grčki reprezentativac Nik Kalates, košarkaš Memfis Grizlisa koji prema nekim najavama ima želju da se vrati u Evropu. S obzirom da je odlično sarađivao sa Obradovićem u Panatinaikosu nije ni čudo što ga sada povezuju sa Fenerbahčeom.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter